Haberler

Brezilya'nın En Ateşli Dansı Forró İle Tanışmanın Tam Zamanı!

Güncelleme:
Abone Ol

Dans etmeye küçük yaşlarda başlayarak uluslararası camiada adını duyurmuş, Camila Alves 23-24 Mayıs'ta Forró'ya doyacağımız iki günlük bir workshop için İstanbul'da olacak.

23 ve 24 Mayıs'ta Cihangir Depo Dans'ta tüm gün yapılacak atölye çalışmalarından sonra her hafta olduğu gibi 24 Mayıs Pazar akşamı da Leyla Cihangir'de verilecek bir parti ile program son bulacak. Etkinlikler, her seviyeden kadın ve erkek katılımcılara açık.

Portekizce bir sözcük olup, 'Foho' diye okunan Forró; Kuzeydoğu Brezilya'da doğarak tüm Brezilya'yı etkisi altına alır. Son yıllarda Brezilya'dan Avrupa'ya sıçrar ve başta gençler olmak üzere geniş kitleler tarafından benimsenir. Son üç dört yılda Avrupa'nın birçok yerinde talep gören Forró Türkiye'de henüz pek bilinmiyor. Forró ruhunu Türkiye'de tanıtmak ve bu tutkuyu paylaşmak için 2014'ün Ekim ayında Murat Ünsal veBengü Gün'ün Forró tutkusuyla yola çıkan Forró İstanbul, düzenli yapılan kurslar ve her Pazar düzenlenen Forró partileri ile daha şimdiden geniş kitlelere ulaşmış.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Camila Alves İstanbul Cihangir Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title