Haberler

Bu Kez de 'Milli İrade' İçin Hatim İndirdi

Abone Ol

Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde yaşayan ve yıllardan beri oruç tutmasıyla tanınan Osman Ay, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın 'Milli İradeye Saygı Mitingi' için hatim indirdi.

Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde yaşayan ve yıllardan beri oruç tutmasıyla tanınan Osman Ay, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın 'Milli İradeye Saygı Mitingi' için hatim indirdi.

Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde market işleten ve yıllardır oruç tutmasıyla tanınan Osman Ay, 'Milli İradeye Saygı Mitingi' için başta Başbakan Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere meydanları dolduran kalabalık için "Kazasız, belasız biterse hatim indireceğim" diyerek o günün akşamı hatim indirdiğini açıkladı. Geçtiğimiz günlerde, Reyhanlı saldırısından üç gün önce Başbakan Erdoğan'ın annesi merhume Tenzile Erdoğan'ı rüyasında gördüğü için de hatim indiren Osman Ay, "Sayın Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın Milli İradeye Saygı Mitingi vardı. Ben o gün, oraya gelen halk ve kendisi dahil tüm insanların sağlıklı bir şekilde, kazasız belasız biterse dedim, hemen o gün bir tane hatim indireceğim diye söz verdim. Allah'ıma da şükürler olsun hemen o gün içerisinde Kuran-ı Kerim'in hatmini yaptım. O gün orada bulunamadım ama orada bulunmayı da çok istedim. Televizyondan da seyrettim. Gerçekten mükemmel bir insan, gerçekten Türkiye değil dünya lideri bir insan. Konuşması, hitabı ile insanları cezbeden, diğer ülkelere örnek olacak bir insan" dedi. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Osman Ay Gölcük Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title