Haberler

Buca Kongresi Öncesi Birlik Çağrısı

Güncelleme:
Abone Ol

Cumhuriyet Halk Partisi Buca Belediye Meclis Üyesi Güngör Kaya, yaklaşan CHP Buca İlçe kongre sürecini değerlendirdi.

CHP'li Kaya'dan Buca kongresi öncesi birlik çağrısı

Buca ilçesinde nezih bir kongre süreci yaşanması ve kongrenin herkes için hayırlı olması temennisinde bulunan Kaya, 'İnanıyorum ki bu kongre öncesinde ve sonrasında tüm delege arkadaşlarımız ve partililerimiz omuz omuza vererek Buca ilçesindeki birliği, dayanışmayı ve de Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'nu Başbakan yapma kararlığını dosta düşmana gösterecektir' dedi.

Her Zamankinden Daha Fazla Kenetlenmeliyiz

Açıklamasında ülkenin içinde bulunduğu darboğazı aşma noktasında 'CHP'nin iktidarının' kaçınılmaz olduğuna vurgu yapan CHP'li Güngör Kaya, 'Bugün iktidar partisinin ele geçiremediği ve düşüremediği tek kale CHP'dir. Her geçen gün Cumhuriyetimize ve cumhuriyetimizin kazanımlarına saldırılar artmaktadır. Bu zor şartlarda her zamankinden daha güçlü, daha kenetlenmiş bir şekilde birlik ve beraberlik içinde olmalıyız. Cumhuriyetin kazanımlarına sahip çıkmanın, bu ülkeyi kuşa-kurda yem etmemenin reçetesi CHP'nin iktidar olmasıdır. Bizim de bu dönemde başka da hedefimiz olmamalıdır' dedi.

Kongremizde Kavga Bekleyenleri Hayal Kırıklığına Uğratacağız

Buca İlçe kongresinin barış, dostluk ve kardeşlik ruhunun hakim olduğu bir şölen havasında geçmesi için çalışmalar yaptıklarına vurgu yapan Kaya, 'Bu kongrenin sonucu ne olursa olsun kaybedeni olmayacaktır. Her sonuçta kazanan CHP olacaktır. İlçe kongremizde CHP Buca olarak birlik ve beraberlik içinde olduğumuzu dosta, düşmana herkese göstereceğiz. Kongremizde kavga ve dargınlık bekleyenleri hayal kırıklığına uğratacağız. Bizler tek vücut olarak Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'nun çizdiği yolda halkımızla bütünleşerek iktidar yürüyüşümüzü başlatacağız. Kongremizin tamamlanmasıyla birlik, sevgi, saygı ve beraberlik içerisinde hepimiz tüm enerjimizle Genel başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu önderliğinde çalışarak ve CHP'yi önce yerelde, sonra genelde iktidara taşıyacağız. Bizim artık tek bir hedefimiz vardır, oda iktidar olmaktır. Bu hedefimize birlik beraberlik içinde olup emin adımlarla gideceğiz. CHP'yi iktidara taşımak ve Genel başkanımız Kılıçdaroğlu'nu Başbakan yapmaya odaklanacağız. Parti küçük olsun, benim olsun dönemi artık geride kalmıştır. Genel merkezimizde olduğu gibi Buca'da da artık proje üreten kadrolar olacaktır. İnanıyorum ki, artık hak eden, çalışan herkes CHP'de bir yerlere gelecektir' diye konuştu.

Tüm Hemşerilimizi Kongremize Davet Ediyorum

Açıklamasında sonunda CHP'nin bir günde kurulup, bir günde de bölünecek bir parti olmadığını dile getiren Kaya, CHP, Kurtuluş Savaşı ile doğmuştur. O şanlı günlerden bugüne daha da büyüyerek Türkiye'mizi demokrasiye, özgürlüklere taşımıştır. Dün olduğu gibi bugünde, yarında yapılacak olan tüm kongreler Cumhuriyet Halk Partisi'nin gücüne güç katacaktır. Buca İlçe kongremizde ortaya çıkacak olan birlik, sevgi, saygı ve beraberlik gücü partimizin önce Buca'da sonrada İzmir'de çıtasını yükseltecektir. Buca İlçe kongremizin şimdiden ilimize, ülkemize, partimize, partililerimize ve Buca'mıza hayırlı olmasını diliyor, Atatürkçüleri, Laikleri, Cumhuriyetçileri, memleket sevdalılarını ve partili partisiz tüm hemşerilimizi kongremize davet ediyorum" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi Kemal Kılıçdaroğlu Güngör Kaya Güncel Buca Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title