Haberler

Buket Aydın'dan Kıraç'a: Cahilce açıklamaların artık son bulması gerekiyor

Güncelleme:
Abone Ol

Kanal D Haber Başkanı Buket Aydın, Ana Haber Bülteni'nde şarkıcı Kıraç'a kadınlara yönelik sözleri nedeniyle tepki gösterdi. Aydın "Bu tarz cahilce açıklamaların artık son bulması gerekiyor" dedi.

Ünlü şarkıcı Kıraç'ın verdiği röportajdaki "Şehirli kadın çocuk bakmayı geçtim, evde kahvaltı bile hazırlamıyor. Bu algı yanlış. Bu yanlış algıyı parçalamak lazım." sözlerine Buket Aydın'dan sert tepki geldi.

Buket Aydın'dan Kıraç'a: cahilce açıklamaların artık son bulması gerekiyor

"SANATÇILARIMIZA YAKIŞMIYOR"

Aydın Ana Haber Bülteni'nde konuya ilişkin ''Gerçekten Kıraç'ın özür dilemesi gerekiyor. Biz burada her gün kadına şiddet haberlerini, kadın cinayeti haberlerini aktarmaktan bu kadar bıkmışken, kadına şiddeti tetikleyen, kadının evde baskılanmasını destekleye bu açıklamanın bir sanatçıya yakışmadığının altını çizmek istiyorum. Kahvaltıyı kadın hazırlamaz. Senelerce annem çalışırken sevgili babacığım bana çok kahvaltı hazırlamıştır. Hayat müşterektir. Bu tarz cahilce açıklamaların artık son bulması gerekiyor, özellikle sanatçılarımıza yakışmıyor'' ifadelerini kullandı.

NE OLMUŞTU?

Posta'dan Oya Çınar'a konuşan ünlü şarkıcı Kıraç, "Sen artık gömlek ütüleyen, yemek yapan kadın var mı zannediyorsun? Onların hepsi geçmişte kaldı. Onlar gariban kadınlardı. Eski, zavallı kadınlardı. Şimdi kadınlar öyle değil maalesef." ifadelerini kullanmıştı.

Buket Aydın'dan Kıraç'a: cahilce açıklamaların artık son bulması gerekiyor

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Buket Aydın Aydın Kıraç Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (73)

ayşe teyze:

Artık ne eski yiğitler nede namuslu anadolu kadını kaldı toplum Zivadan cikti doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar

Yanıtla1636
NESLİHAN:

Kesinlikle çok haklısınız her konuda eskiyi özler olduk şimdi etraf saygısız gözünü para hırsı bürümüş insanlarla dolu doyumsuz insanlarla ahlaksız insanlarla dolu

115
:

Kişi kendinden bilirmiş işi. Namuslu, adaletli, edepli, evine bağlı, ekmeğinide kazanan bir anneyim. Madem kadınların bu kadar bozulduğunu düşünüyorsunuz önce kendinizi düzeltmekle başlayın işe.

37
Orkun:

BUKETİ ÇOK BEĞENİYORUM.

Yanıtla3615
Misafir:

Çalışan kadinlar yüzünden küçük çocuklarınin ana şefkatinden sevgisinden mahrum kaldıkları malûm. Buket Aydın kim ki toplumda bu kanayan yarayı elestiriyor.

Yanıtla141
Memleketim:

Bu kamera önüne cikanlar kendini bir sey zannediyor. Kadinin suratinda meymenet yok.

Yanıtla239
ayse:

simdiki kadinlar calisiyor, zaman mi var, hatta bazilari erkeklerden daha fazla parayi eve getiriyor, onu da unutmayinlütfen.

Yanıtla306
gerçekler:

işte sorun da bu kadınlar paraya taptığı için yetinmiyorlar koca çalışıp getirir kadın yetinmez kendi çalışır düzen bozulur birileri tabiatın insanlığım kimyasıyla onyuyor. . .

00
drjohnfire:

kadın calısıyorsa erkek çalısıyorsa işler beraberce yapılır. tek taraf çalısıyorsa diğeri ev işi yapıp çocuk bakacak

00
MERVE:

Aynen öyle vallahi. Önceden annelerimiz çalışmazmış evet ama geçim derdi bu kadar büyük boyutta değilmiş. Şuan ev sahibi olamayacağına göre kira masrafı, fatura, yeme içme, diğer alışverişler e bide çocuk da varsa onun masrafı. Erkek tek başına yetemeyebilir, kadın da destek olmak için çalışıyor işte.

00
Tüm 73 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title