Haberler

Bülent Ortaçgil Hayranlarıyla Buluştu

Güncelleme:
Abone Ol

DemirPark Alışveriş ve Yaşam Merkezi' nde 09 Ekim günü "Bülent Ortaçgil" imza ve söyleşi gününde sevenleriyle buluştu.

Ortaçgil, İlk albümü "Benimle Oynar Mısın"ı 1974 yılında kaydetti. Dört yıl sonra 1990'da solo kariyerine verdiği 16 yıllık aradan sonra "2.Perde" albümüyle müzik piyasalarına geri döndü. 2. Perde' de Bülent Ortaçgil' in en önemli yardımcısı bütün enstrümanları çalan Onno Tunç oldu. Ertesi yıl Benimle Oynar Mısın' ın devamı olarak nitelendirilebilecek "Oyuna Devam" isimli albüm geldi.

1994 yılında da "Bu Şarkılar Adam Olmaz" diyen Bülent Ortaçgil, 1998 yılında "Light" ı piyasaya sürdü. Yeni bestelerden oluşan başka bir albümünü 1998 yılında hazırlayan sanatçı, beş yıllık bir aradan sonra "Gece Yalanları" isimli albümünü çıkarmıştır. 2010 yılında albümü Sen piyasaya çıktı. Hayranlarına imzalı albümünü veren sanatçı fotoğrafta çektirdiler.

DemirPark Alışveriş ve Yaşam Merkezi, giriş katında gerçekleşen imza ve söyleşi gününde cd imzalatan 10 şanslı kişiye saat 20.30' da ki akşamki AKM' deki konser için bilet kazandılar.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Bülent Ortaçgil Onno Tunç Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title