Haberler

Emekli asker ve oğlu, polise çekiçle saldırdı! Ölü ve yaralılar var

Güncelleme:
Abone Ol

Üsküdar'da emekli asker ve oğlu, bir polis memuruna saldırdı. 2 kişiden birinin silah çekmesi sonucu araya giren polis ekipleri, şüphelileri etkisiz hale getirdi. Olayda 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi de yaralandı.

İstanbul Üsküdar'da sabah saatlerinde yaşanan olayda, emekli asker ve oğlunun bir polis memuruna saldırması sonucu, 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı.

BİRİ ÇEKİÇLE SALDIRDI, DİĞERİ SİLAH ÇEKTİ

Ekol'de yer alan habere göre; çıkan tartışmada emekli asker elindeki çekiçle polis memuruna saldırdı. Ardından oğlu da belindeki silahı çıkarıp polise doğrulttu. Ancak araya giren polis ekipleri, şüphelinin silahını ateşlemesine izin vermeden baba oğlu etkisiz hale getirdi.

1 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ, 2 KİŞİ YARALANDI

Olayda polise silah çeken emekli askerin oğlunun hayatını kaybettiği, 2 kişinin de yaralandığı öğrenildi. Polis ekiplerinin olay yerindeki incelemesi devam ediyor.

EMNİYETTEN AÇIKLAMA

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden olayla ilgili yapılan ilk açıklamada, "2 şüpheli şahıs tarafından olay yerinde görevli bir polis memuruna Y.T.O. isimli şüpheli tarafından çekiçle saldırıda bulunulmuştur. Polis memurunun saldırı sonucu kafasından yaralanması ve şüphelilerden K.O.'nun silah çıkarması ve araç kapısını açarak silahla ateş etmesi üzerine görevli diğer polis memuru tarafından saldırıyı men etmek için ateş açılmış, açılan ateş sonucunda Y.T.O. ve K.O. isimli şüpheli şahıslar yaralanmıştır" ifadelerine yer verildi.

Olay yerinden kareler;

Emekli asker ve oğlu, polise çekiçle saldırdı! Ölü ve yaralılar var

Emekli asker ve oğlu, polise çekiçle saldırdı! Ölü ve yaralılar var

Emekli asker ve oğlu, polise çekiçle saldırdı! Ölü ve yaralılar var

Emekli asker ve oğlu, polise çekiçle saldırdı! Ölü ve yaralılar var

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Politika Güvenlik Olaylar 3-sayfa Üsküdar Güncel Polis Hukuk Suç Olaylar Güvenlik Suç Hukuk 3.Sayfa Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (21)

Haşmet Ejder:

silah çekeni vuracaksın, polisin silah kullanma yetkisi doğmuştur,tereddüt etmeyin bu tür olaylarda, en fazla ifadeniz alınır ve en fazla bir-iki ay silahınıza el konulur göreve sonra devam edersiniz, boşu boşuna ölmeyin.

Yanıtla42563
Güven önemlş:

polise saldırı sıradanlaşamaz, mutlaka vurulmalıdır. güvenlik eğlence değil

Yanıtla27494
Adanalı Haşmet :

Belki de polis hatalıdır. Bilemeyiz. Geçenlerde sivil polis magandaları benim aracıma vurdu bilerek. Sonrada üzerime yürüdüler. Yanımda silah olsaydı ve bende çekip vursam haksız mı oluyorum.

Yanıtla33466
CAN Işık:

Adamları nekadar çıldırttıysa emekli insan neden yapsın???? Eksik haber bence

Yanıtla21661
Hasan Ağa:

Çekiçle saldırana kadar vursana kardeşim ne iyi bekliyorsun ya

Yanıtla19171
Köfteci Jardel:

Ekonomik kriz tesirini göstermeye başladı

Yanıtla8860
ERKAN :

Yazık ki ateş eden polisi yargılayacaklar

Yanıtla3984
Naci Büyükkal:

Yuh yaaaa! Arkadaş! Ne oluyor bu Ülkeye yaaaa :(((((((

Yanıtla10100
Sihirbazın Çırağı:

Dervişoğlu Musavaat'ın "Gayri meşru" dediği hükümet yetkilerini devretse polislerimiz daha güvende olur. Mesela seçimlere yönelse.

Yanıtla5927
Gürsel:

polise silah çekersen polise gereğini yapar gereğini yapmıştır

Yanıtla871
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title