Haberler

Burak Can'ın Babasından Şehit Polisin Babasına Başsağlığı

Güncelleme:
Abone Ol

İstanbul'da öldürülen Burak Can Karamanoğlu'nun babası, Tunceli'deki şehit düşen Elazığlı polis memuru Ahmet Küçüktağ'ın babasına başsağlığı diledi.

İstanbul'da Berkin Elvan'ın cenaze töreninin ardından çıkan gösteriler sırasında silahla vurularak öldürülen Burak Can Karamanoğlu'nun babası Halil Karamanoğlu, Tunceli'deki eylemlere müdahale sırasında rahatsızlanan ve kaldırıldığı hastanede şehit düşen Elazığlı polis memuru Ahmet Küçüktağ'ın babası Süleyman Küçüktağ'ı telefonla arayarak başsağlığı dileğinde bulundu.

"BAŞKA BABALAR, ANALAR AĞLAMASIN"

Halil Karamanoğlu, şehit polisin babası Süleyman Küçüktağ'ı telefonla arayarak taziyelerini iletirken, 2 babanın karşılıklı gözyaşı döktüğü öğrenildi. Halil Karamanoğlu'nun telefonda "Hepimizin çocuklarına yazık. Memleketin biran önce huzura kavuşması için herkesin üzerine düşen sorumluluğu yerine getirmesi lazım. Biz acımızı bağrımıza gömdük. Başka babalar, başka analar ağlamasın. Kimse oyuna gelmesin, kardeşlik kazansın" dediği belirtildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Burakcan Karamanoğlu Burak Can İstanbul Tunceli Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (5)

crazyboysali900@hotmail.com:

ULAN BU ACISINA RAĞMEN, TUNCELİ DEKİ ŞEHİT POLİSİN BABASINI ARIYOR. BAŞBAKAN ACABA BUNU DÜŞÜNMÜŞ MÜDÜR ? ANCA ESİP GÜRLER. BAŞKA BİR ŞEY YAPMIYOR ZATEN :)

Yanıtla510
BABALARDA FARKLIgercekburcu@hotmail.com:

BIRI COCUGUN UZERINDEN SIYASET SHOWU YAPAR, DIGERIDE COCUGUNUN YASI TUTAR.

Yanıtla211
şevvalfatmaceylan_11@hotmail.com:

alllahım sen koru çocuklarımızı nasıl bi acıdır bu kimse bilemez. şu resim bile anlatıyo durumu adam bitmiş resmen :(

Yanıtla012
Türkiyempoyrazyeli@gmail.com:

3 ÇOCUĞU OLAN BAŞBAKAN; EY MİLLETE 'BUNLARIN ÇOCUĞU YOK BİLMEZLER' DİYEN BAŞBAKAN..! SEN NE BİLİRSİN BE HE SÖYLESENE SEN NE BİLİRSİN..! DEVLET BAHÇELİ DİYOR Kİ 'ANALAR BABALAR SOKAKLARDAN ÇOCUKLARINIZI ÇEKİN' DİYOR; HANİ ŞU 'ONUN ÇOCUĞU YOK O ANLAMAZ' DEDİĞİN BAHÇELİ..! PEKİ SEN NE DİYORSUN? 'BERKİNMİŞ; MASUMMUŞ NE MASUMU, NE EKMEĞİ BE TERÖRİST O TERÖRİST..! 14 YAŞINDA KOMAYA GİRMİŞ 15 YAŞINDA VEFAT ETMİŞ BİR ÇOCUĞU BİLE İKTİDARININ DÜŞMANI GÖRÜYORSUN..! ELİ KANLI pkkLILARI DAVUL ZURNAYLA KARŞILATTIRIP EL KADAR ÇOCUKLARA TERÖRİST DİYORSUN..! ALLAHTAN KORMADIĞINI BİZ BİLİYORUZ DA MİLLETİ ATEŞE ATMA EY BAŞBAKAN; ÇEK GİT BAŞIMIZDAN..!

Yanıtla83
KÖYLÜ.osman.aksoy@hotmail.ch:

BIR YIGIT ANLAYACAGINZ BIR EVLAT KIRK YILDA YETISIR EVLATLARIMIZI SAHIP CIKALIM HÜRYET SOKAKTA DEGIL TOPLUMDA OLUR TOPLUM OLMASSA DAHA COK EVLVTLARIMIZIKAYBEDERIZ ACILI AILELERI ALLAH SABIR VERSIN SAYGILARIMLA.

Yanıtla08
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title