Haberler

Burak Can Karamanoğlu'nun Katil Zanlısı Yakalandı

Güncelleme:
Abone Ol

Berkin Elvan eylemleri sırasında Okmeydanı'nda saldırıya uğrayan Burak Can Karamanoğlu'nun katili, silahıyla birlikte yakalandı.

İçişleri Bakanlığı, Burak Can Karamanoğlu cinayetinin failinin, olayda kullandığı silahla birlikte yakalandığını bildirdi. Cinayetle ilgili olarak 2 şüpheli tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edildi.

"YASA DIŞI GÖSTERİ" VURGUSU

Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada, Karamanoğlu'nun, Gezi Parkı odaklı olaylarda yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Berkin Elvan'ın cenaze töreni sonrası gerçekleştirilen yasa dışı gösterilerde öldürüldüğü hatırlatıldı.

"FAİL SİLAHLA YAKALANDI" 

Karamanoğlu cinayetinin failinin olayda kullanılan silahla yakalandığı belirtilen açıklamada, "Burak Can Karamanoğlu'nun ölümüne sebep olan kurşunun ele geçirilen silahtan atıldığı kriminal laboratuvar incelemesiyle tespit edilmiştir" ifadesine yer verildi.

2 KİŞİ TUTUKLAMA İSTEMİYLE NÖBETÇİ MAHKEMEYE SEVK EDİLDİ

Cinayetin failleri O.K ile V.G'nin de bulunduğu 9 kişi, Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'ndeki işlemlerinin ardından Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na getirildi.

Soruşturmayı yürüten Cumhuriyet Savcısı Mesut Erdinç Bayhan tarafından ifadesi alınan O.K ve V.G,  tutuklanmaları talebiyle nöbetçi mahkemeye sevk edildi.

Bu arada, O.K ve V.G'nin de aralarında bulunduğu 9 kişinin, Okmeydanı'ndaki olaylarla ilgili yürütülen ayrı bir soruşturma kapsamında da savcılıkça ifadeleri alındı.

"BİR NEBZE RAHATLADIK"

Burak Can Karamanoğlu'nun babası Halil Karamanoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, acılarının olduğunu ancak cinayetin failinin yakalanmasının kendilerini sevindirdiğini söyledi.

Oğlunun acısını yüreklerine gömdüklerini, acıyı dışa vermediklerini belirten Karamanoğlu, şöyle konuştu:

"Yakalanması yüreğimize su serpti, biraz rahatladık. Hiç olmazsa faili yakalanmış oldu. Allah razı olsun devlet erkanından, Başbakan'dan, İstanbul Emniyet Müdürü'nden, tüm emniyet teşkilatından. Herkese teşekkür ediyorum. Allah razı olsun hepsinden. Bütün sıkıntımız gitti, acı bizim tabi ki ama bir nebze rahatladık. Faili meçhul kalmadı, yakalandı, devletimiz sağ olsun, failini yakaladı."

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Burakcan Karamanoğlu İçişleri Bakanlığı Berkin Elvan Okmeydanı Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (135)

halk44_malatyali@windowslive.com:

berkin elvanı ve diğerlerinide öldürdüler onları neden açığa çıkartmadı sereffszler sadece kendilerine çalışıyor bu aptallar

Yanıtla3916
devrimci terziyan dedemk-subzero@hotmail.com:

Gün Ermeni,komünist ve alevilerin günü Akpartiyi yıkıp bu ülkeyi sizden alacağız çok yaklaştık kızıl güneşin doğmasına az kaldı bu kez zafer bizim olacak.

Yanıtla452
Berkin ElvanbsbzbBbab@hotmail.com:

Berkinin Katilini Aramadiniz ? Adalete bak

Yanıtla3017
İNADINA BURAKCAN.zipkin-28@hotmail.com:

Berkinin katilini aramaya gerek yok.Zaten belli her akşam televizyona çıkıyor izlersen görürsün.Gözlüklü müdürün. siyasetin S sinden haberi yok.

00
sen dediysendfdf@ghgh.de:

AHMET sen tam bir komedisin neyime. Iki kelimelik bir degerin yok. Herkezi kendin gibi zavali saniyorsun.

00
BERKİNİN KATİLİNİ Mİ ARIYORSUN?!s.96312@hotma:

ANA-BABASINA BAK! AKLI BALİĞ HİÇBİR ANA BABA GIRTLAĞI-KAHVALTISI UĞRUNA -(CEBİNDE PATLAYICIYLA!)ÇOCUĞUNU O ORTAMDA SOKAĞA SALMAZ! HELE Kİ DE DHKP-C'YE KATILDIĞINI BİLDİĞİN ÇOCUĞU EVDE BİLE GÖZÖNÜNDEN AYIRMAZSIN! BELLİ Kİ KENDİ İDEOLOJİLERİ İÇİN ÇOCUĞU KURBAN ETMİŞLER! CENAZEYİ BİLE YASADIŞI ÖRGÜTLE KALDIRDILAR, ONLARIN YÜZÜNDEN BURAKCAN GİBİ BİR MASUM ÖLDÜ. VE ONUN ŞEREFLİ, EDEPLİ AİLESİ ÇOCUKLARININ CENAZESİNİ SESSİZCE KALDIRDI, DİĞERLERİ GİBİ YASADIŞI ÖRGÜTLE BİR OLUP ORTALIĞI YIRTMADI! BERKİNİN İKİ ELİ ANA-BABASININ YAKASINDA OLACAK!

00
BİLİRKİŞİcsaridogan@hotmail.com:

Berkin evladımızın Katilleri belli. İnsanları Çocukları yok yere sokağa çıkartıp Devlete taş attıran, yakan, yıkan kim varsa, bunları destekleyen hangi Siyasi Partiyse, Yayıncıysa, STK larsa bunlardır Katil.

00
onun katili bellisalih@hotmail.com:

Berkinin katili belli, taptiginiz kemal kicogludur onun katili, gencleri meydanlara cagiran ve ihanet cigirtkanligi yapan, ayni zamanda alevi sünni kavgasi cikartmak isteyen o degilmi, o degilmi berkini ihanete cagiran ve polis taslatan...

00
Ahmet Ssvssvahmet@windowslive.com:

Sizin Gibi zihniyetsizlerdi. Anne Babası İdi Berkinin Katili. DHKP-C , CHP İDİ ! Sizleri Sokağa Bırakanlardı.

00
Tespitcidfdf@ghgh.de:

Aradik sonra duyduk ki Kizilbas mis iyiki ölmüs dedik daha önceki olaylarda oldugu gibi üzerini kapadik. Erkekseniz sokaga cikin aynisi sizinde basiniza gelir. Hep Ayaktiniz ayak kalacaksiniz.

00
Tüm 135 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title