Haberler

Burakcan Cinayetiyle İlgili 3 Gözaltı, 1 Tutuklama

Güncelleme:
Abone Ol

Okmeydanı'nda Burakcan Karamanoğlu'nun ölümüne ilişkin yürütülen soruşturmada 3 kişiyi gözaltına alındı. Şahıslardan biri tutuklandı.

Okmeydanı'nda Burakcan Karamanoğlu'nun ölümüne ilişkin yürütülen soruşturmada flaş bir gelişme yaşandı. Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Burakcan'ı öldüren kişilere silah temin eden 3 kişiyi gözaltına aldı. Şahıslardan biri çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

EMNİYET AÇIKLAMA YAPTI: 3 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI 1'İ TUTUKLANDI

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, "12.03.2014 tarihinde Okmeydanı'nda çıkan olaylar sırasında B.K. isimli vatandaşımızın hayatını kaybetmesi ile ilgili olarak, Terörle Mücadele Şube Müdürlüğünce 02.06.2014 tarihinde olayı gerçekleştiren şüphelilere silah temin ettiği değerlendirilen 3 şahıs gözaltına alınmış, 03.06.2014 tarihinde adli makamlara sevk edilen şahıslardan 2'si savcılık sorgusu tamamlandıktan sonra tutuklanmaları talebiyle mahkemeye sevk edilmiş, bu şahıslardan biri tutuklanırken, diğer şahıs hakkında adli kontrol hükümleri uygulanmıştır" denildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Burakcan Karamanoğlu Okmeydanı Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (14)

esas ataturkcu:

berkin elvancilar oldurdu bu genci

Yanıtla2058
İNSANMISIN SENsezeryildirim32@gmail.com:

insan mısın sen ? vallahi merak ediyorum

00
TARIQtrqasal@hotmail.com:

BERKANCILARMI INSAN.MASUM GENCI EKMEK ALMAYA GIDEN!!! BERKANI BAHANE EDEREK KATLETTINIZ. BU GENCECIK ADAMI OLDURURKEN SIZ INSANMIYDINIZ? ONCE KENDINIZI SORGULAYIN.

00
esas ataturkcu:

BURAKCANIN KANI YERDE KALMAYACAKTIR !

Yanıtla1545
!!sezeryildirim32@gmail.com:

provakatörlük yapıyorsun ... hemde atatürkün adını kullanarak

00
esas ataturkcuyobaz112@gmail.com:

az kaldi

00
TÜRKEŞ:

BURAKCAN KALBİMİZDEDİR ALUCRALI YİĞİT

Yanıtla243
BERKİN:

gördünmü aÇILIM MAÇILIM GEÇLERİMİZ BİRBİRİNE DÜŞÜYO YAZUKLAR OLSUN BİZE FİTNEYE GELİYORUZ

Yanıtla3012
kızgın_baron:

Bu ne kin bu ne öfke ya nedir kardeşim nedir nedir neyi paylaşamıyorsunuz?Bu nefret çözüm olacak sa buyurun ama yazık etmeyin kendinizede başkasınada ülkenize de. Sen chp lisin abin ak partili, iki kardeşten biri mhp sempatizanı diğeri pkk sempatizanı, Bu farklılıkları zenginliğe dönüştürün kin ve nefret söyleminden uzaklaşarak çözüm bulunur yoksa ateş düştü mü herkes yanar kimse kusura bakmasın.

Yanıtla1515
BARIŞ KARDEŞLİK OLSUN GÜLÜM:

hergün ölüm görmek zorunda mıyım bu ülkede??? sarılın artık ulan sarılın artık.. ne bu kin ve nefretiniz kime kan kusmanız??? sokağa çıkıp yakan yıkan da onu vuranda artık anlayın artık kendinize gelin anadoluya mezopotamyaya barış gelsin....

Yanıtla128
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title