Haberler

Burdur'da Krom Madeninde Gaz Zehirlenmesi: 2 Ölü, 3 Yaralı

Güncelleme:
Abone Ol

Burdur'un Yeşilova ilçesindeki bir krom madeninde gaz zehirlenmesi sonucu 2 işçi hayatını kaybetti, 3 işçi de hastaneye kaldırıldı.

Burdur'un Yeşilova ilçesindeki bir krom madeninde gaz zehirlenmesi sonucu 2 işçinin hayatını kaybettiği, 3 işçinin de hastaneye kaldırıldığı bildirildi.

Yeşilova Kaymakamı Necdet Özdemir yaptığı açıklamada, Düden köyündeki bir krom madeninde gaz zehirlenmesi sonucu 2 işçinin öldüğünü belirtti.

YARALILAR HASTANEYE KALDIRILDI

Gazdan etkilenen 3 işçinin de ambulanslarla hastaneye kaldırıldığını bildiren Özdemir, işçilerden 2'sinin Yeşilova Devlet Hastanesinde, birinin de Burdur Devlet Hastanesinde tedavi altına alındığını kaydetti.

Özdemir, kendisinin de olay yerinde olduğunu ve incelemelerde bulunduğunu ifade etti.

Kaynak: AA / Güncel

Necdet Özdemir Yeşilova Burdur Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (49)

adem:

eee ölsün nolmuş

Yanıtla343
tacimobilWeb@haberler.com:

Katil AKP

Yanıtla922
CHP:

ONLAR KONUŞUR - İŞÇİLER ÖLÜR- AKP YAPAR

Yanıtla524
MaraşlıMobil-IOS:

Akp akp akp defol

Yanıtla524
KÜRDmobilWeb@haberler.com:

akp ye oy veren koyunlar otlanın şimdi

Yanıtla717
VATANSEVER:

Bizim millet adam olmaaaaaz. . .

Yanıtla518
Yusuf Çakar:

Yorumcu arkadaşlar olayı siyaset yada farklı yönlere çekmeyelim. Çünkü AKP nin politikalarında zaten işçi ölümleri gayet olağan. Ama Maden kazasında şehit olan 2 arkadaş Yeşilova Salda Köyündenmiş (1980 ve 1981 doğumlu iki amca oğullarıymış sanırım ) ve soyadları Özcan''mış. Fakat kimlerden olduğunu bilen varsa yazarsa bilgilenme açısından iyi olur. Kazazede arkadaşlara büyük geçmiş olsun der, şehitlere de rahmet dilerim.

Yanıtla220
frozenmobilWeb@haberler.com:

bir gaz maskesine ve oksijen makinelerine vereceğim parayı cebime atarım daha iyi.. ne dê olsa hükümet akp denetlemiyor parayı kirisiriz... zihniyet ve gerçekleşen işçi ölümleri aynen bu şekildedir. Akp senin ve patronların getireceğiz calabildigin kadar çalin.. tek tek hesap vereceksiniz katiller

Yanıtla318
dd:

MHP

Yanıtla813
YETER ARTIK YETER ESKİ TÜRKİYEYİ ÖZLEDİM:

BU ÜLKE NE HALE GELDİ?

Yanıtla314
Tüm 49 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title