Haberler

Burdur'da Vergi Haftası Başladı

Abone Ol

Burdur'da Vergi Haftası başladıBU yıl 29'uncusu 26 Şubat-4 Mart tarihleri arasında kutlanacak Vergi Haftası etkinlikleri Burdur'da Atatürk Anıtı'na çelenk sunulmasıyla başladı.

Burdur'da Vergi Haftası başladı

BU yıl 29'uncusu 26 Şubat-4 Mart tarihleri arasında kutlanacak Vergi Haftası etkinlikleri Burdur'da Atatürk Anıtı'na çelenk sunulmasıyla başladı.

Cumhuriyet Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı'na Defterdar Sedat Ayyıldız ile Ticaret ve Sanayi Odası, Ticaret Borsası ile Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odaları tarafından çelenk sunuldu. Defterdar Sedat Ayyıldız ve beraberindekiler daha sonra Vali Şerif Yılmaz'ı ziyaret etti.

Vergi Haftası'nın hayırlı olmasını dileyen Vali Yılmaz, Devletin en büyük gelir kaynaklarından birisi vergi. Ülkemizin son zamanlarda yaşadığı olayları da düşünürsek milli duygularımızı sadece operasyonda değil devletin yaşaması gereken her alanda göstermemiz gerekiyor. Bunlardan bir tanesi de vergi. Güçlü bir devletin gerek ekonomik, gerek siyasi, gerek ticari vatandaşlıyla birlikte hedefi yakalaması gerekiyor. Önemli olan bu zor dönemde herkesin üzerine düşen sorumluluk ve mükellefiyetleri eksiksiz yerine getirerek bu durumu aşmamızdır. Nasıl askerlik görevse aynı şekilde vergimizi ödeyelim dememiz gerekiyor dedi.

Defterdar Sedat Ayyıldız da kutlama etkinlikleri çerçevesinde özellikle çocuklarda vergi bilincinin gelişmesi için çalışmalar yapacaklarını kaydetti. Ayyıldız, vergi tahsilatı sıralamasında Burdur'un 29'uncu sırada yer aldığını da kaydetti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Sedat Ayyıldız Şerif Yılmaz Burdur Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title