Haberler

Burger King'teki Suriyeli Çocuğa Dayağın Görüntüleri

Güncelleme:
Abone Ol

Burger King'de bir müşteriden artan patates ve kola için dövülen Suriyeli Halil'in dayak yediği görüntüler ortaya çıktı.

Suriyeli sığınmacı olarak ailesiyle Türkiye'ye gelen Halil, 21 Ocak günü İstanbul Şirinevler'deki bir fast food zincirinde dayak yemişti.

Küçük çocuk, yemeğini yiyip kalkan bir müşterinin artan patatesleri alıp yediği gerekçesiyle restoranın şube müdürü tarafından darp edilirken, sosyal medyada yapılan paylaşımlar nedeniyle hamburger zincirine tepki büyüdü.

OLAYIN GÖRÜNTÜLERİ YAYINLANDI

Küçük Halil'in restoranda şube müdürü tarafından yediği dayağın güvenlik kamera görüntüleri Show Ana Haber'de yayınlandı. Görüntülerde, çocuklara sahip çıkan türbanlı kadın dikkat çekerken, olayın ardından şube müdürünün görevine son verildiği de belirtildi.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Burger King Şirinevler İstanbul Türkiye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (95)

murat muradovMobil-ANDROID:

idam idam idam allah belani bersin mudir

Yanıtla2613
Bir dostMobil-IOS:

Mardin burger king de karşılaştım bu durumla,geldi bi çocuk abi bana da al dedi,neySe sordm evin var mı annen baban var mı,hepsine var dedi..evinde niye yemiyorsn dedm yüzüme baktı,neyse insanlık için yine birşeyler alaym dedm,dışarıda bekle haber ederm diye beklettm..girdm orada çalışana sordum,siz de alırsanız 3. Kez yemiş olacak dedi ...yani bu çocuklar dilenciliğin yeni bir versiyonu...!!! Dayak atılmamalı tabi ki,ama herkes haketmeden birşeyler yememeli..15 yaşından beri çalışıyorum ve 1 gün tatille geldim bu zamana kadar..herkes çalışsn beleşe alışmasn

Yanıtla334
Cesur kaan Mobil-IOS:

Suriyeli Ömer in İstanbul burger Cide ne işi var kampta tabildot yesin Türkiyeli bi coçuk Avrupa'da aynısını yapsa neler olur bi düşünün

Yanıtla1615
mizan:

Burası dini, manevi, ahlaki, örf ve ananeleri olan vicdan, merhamet sahiplerinin yaşadığı Türkiye. Duyguları olmayan robot gibi sözler bunlar kusura bakma.

79
yaziklar olsunMobil-ANDROID:

ama bunlari sokaklara niye saliyorsunuz.Multeci ise toplama kampinda beklesin.orada bakilsin.niye 1.sinif vatandas gibi geziyor.bu ulke yol gecen han ımı.

Yanıtla1714
yiğitm@m.m:

herkes eşittir 1. Sınıf vatandaş diye bişey yoktur sen git önce insanlık dersi al

321
serkan:

sen benim gözümde 3. sınıf vatandaşsın ona ne demeli?

58
mizan:

Kafatascı ''Faşist'' bir düşünce bu. Hangi çağda yaşadığınıza bir bakın, uyanın ve de utanın.

42
insan:

burger kıng dahada ısım olmaz senınle

Yanıtla1216
Kezban taşMobil-IOS:

Böyle adamlara iş verilmemeli Asosyal varlıklar Tok açın halinden ne anlar Sen de tek göz odada taşın üstünde serili döşekte yatsan belki anlarsın

Yanıtla814
Tüm 95 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title