Haberler

Bursa Bariyerlere Çarpan Otomobilde Can Pazarı Yaşandı Bariyerlere Çarpan Otomobilde Can Pazarı...

Abone Ol

Bursa'nın Orhangazi İlçesi girişinde dikkatsizlik sonucu meydana gelen trafik kazasında 3'ü ağır, 5 kişi yaralandı.

Bursa'nın Orhangazi İlçesi girişinde dikkatsizlik sonucu meydana gelen trafik kazasında 3'ü ağır, 5 kişi yaralandı. Can pazarının yaşandığı kazada 2 yaşındaki Oğulcan ile halası Sibel Korkmaz (27) hafif yaralanırken, sürücü Yüksel Korkmaz (30), eşi Birsen Korkmaz (27) ve minik Oğulcan'ın annesi Sevgi Korkmaz (25) ağır yaralandı. Yaralılar ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.

Kaza bu sabah saatlerinde Orhangazi İlçesi'nde meydana geldi. Bursa yönünden İzmit'e giden Yüksel Korkmaz yönetimindeki 41 PZ 280 plakalı otomobil, sürücünün bir anlık dikkatsizliği sonucu ilçe girişindeki bariyerlere çarptı. Çarpmanın etkisiyle yaklaşık 20 metre sürüklenen otomobil, anayolda güçlükle durabildi. Kazada otomobilin sürücüsü Yüksel Korkmaz, eşi Birsen Korkmaz, Sibel Korkmaz, Sevgi Korkmaz ile oğlu 2 yaşındaki Oğulcan Korkmaz yaralandı. Kaza yeri yakınında bulunan polis ekipleri hemen olay yerine gelerek 2 yaşındaki Oğulcan'ı araçtan çıkararak, yoldan geçen bir başka otomobilin durdurup Orhangazi İlçe Devlet hastanesi'ne gönderirken, diğer yaralılar için ambulans çağırdılar. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralılılara ilk müdahaleyi yaparken, durumu ağır olan Birsen Korkmaz, Yüksel Korkmaz ve Sevgi Korkmaz hastaneye kaldırıldılar. Küçük Oğulcan ile halası Sibel Korkmaz'ın sağlık durumunun ise iyi olduğu bildirildi.

Can pazarının yaşandığı kazayla ilgili soruşturmaya başlandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Yüksel Korkmaz Orhangazi Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title