Haberler

Bursa'da Drift Atan Sürücünün Anları Cep Telefonuyla Kaydedildi

Güncelleme:
Abone Ol

Bursa Yıldırım'da bir sürücü, sabah saatlerinde cadde üzerinde dakikalarca drift yaptı. O anlar bir mahalleli tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedilerek, polis tarafından sürücünün kimliği ve otomobilinin plakası tespit edilmeye çalışılıyor.

BURSA'da bir sürücünün, sabah saat 05.00'da otomobiliyle cadde üzerinde drift attığı anlar, cep telefonu kamerasına yansıdı.

Yıldırım ilçesi Duaçınarı Mahallesi Kırkpınar Caddesi'ne saat 05.00 sıralarında otomobiliyle gelen sürücü, dakikalarca drift attı. Ses üzerine uyanıp sokağa çıkan bir mahalleli, o anları cep telefonu kamerasıyla kaydetti. Bir süre drift atan sürücü otomobiliyle uzaklaşırken, polis, şüphelinin kimliği ile otomobilin plakasını tespit etmek için çalışma başlattı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Yerel Haberler Cep Telefonu Yıldırım Güvenlik Olaylar 3-sayfa Güncel trafik Yaşam Polis Bursa Olaylar Güvenlik Yerel Haberler Trafik 3.Sayfa Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title