Haberler

Bursa da Trafik Kazası : 2 Yaralı

Abone Ol

Bursa da bu sabah meydana gelen trafik kazasında iki kişi yaralandı.

Bursa da bu sabah meydana gelen trafik kazasında iki kişi yaralandı.Yaralılardan biri sıkıştığı araç içerisinden kurtarma ekiplerinin yardımıyla çıkartılırken her iki yaralı da tedavileri yapılmak üzere hastaneye kaldırıldı.

Olay bu sabah Merkez Osmangazi ilçesi Zübeyde Hanım Caddesi üzerinde meydana geldi. Saat 07.,00'de Ramazan Kahraman (34) ın kullandığı 16 K 6798 plakalı otomobil direksiyon hakimiyetini kaybedince, orta refüje çarparak takla attı. Karşı şeride geçen araç içersinde bulunan Kahraman ın eşi Havva Kahraman yoldan geçen vatandaşların yardımıyla çıkartılırken eşi Ramazan Kahraman takla atan araç içerisinde sıkıştı.

Kurtarma ekiplerinin olay yerine gelmesiyle Kahraman, yaklaşık 20 dakikalık bir çalışmanın ardından sıkıştığı araç içerisinden çıkartılarak hastaneye kaldırıldı.Her iki yaralı da Çekirge Devlet Hastanesine kaldırılırken yaralılardan sürücü Ramazan Kahraman ın sağlık durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ramazan Kahraman Osmangazi Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title