Haberler

Bursa İnegöl Polisinin Yol Kapanı Tatbikatı Nefes Kesti İnegöl Polisinin Yol Kapanı Tatbikatı Nefes...

Abone Ol

Bursa'nın İnegöl İlçesi Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin çevre yolunda yaptıkları yol kapanı uygulaması tatbikatı gerçeğini aratmadı.

Bursa'nın İnegöl İlçesi Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin çevre yolunda yaptıkları yol kapanı uygulaması tatbikatı gerçeğini aratmadı. Tatbikatta, ekiplerin 'dur' ihtarına uymayan özel aracın yoluna kapan serildi, lastiğinin patlamasıyla yavaşlayan araçtakiler, polis ekiplerince temsili olarak gözaltına alındı.

İnegöl Emniyet Müdürlüğü'nün yol kapanı uygulaması Ahmet Türkel Çevre yolu Nene Hatun Kız meslek kavşağı mevkiinde gerçekleştirildi. Emniyet Müdürü Murat Sevinç, Müdür Yardımcıları Emin Kumsal ve Tuncay Gönültaş, Komiserler Umut Kaplan ve Ömer Meşe'de ekiplerin yaptığı uygulamayı pür dikkat izlediler.

GERÇEĞİ ARATMAYAN TATBİKAT

Tatbikat senaryosu gereği itfaiye mevkiinden hızla gelip çevre yolu üzerinde seyir eden ekiplerin 'dur' ihtarına uymayan özel araç için trafik tescil denetleme büro amirliği ekipleri yol üzerine yol kapanı kurdu. Aracı takip eden ekiplerin takip mesafesini yaklaşık 75 metreye çekmesi ile birlikte kaçan araç yola kurulan yol kapanı üzerinden geçti. Geçmesi ile birlikte yol kapanı üzerinde bulunan metaller kaçan aracın lastiğine girerek, yaklaşık 100 metre sonunda yavaşlamasına neden oldu. Takip eden ekipler, duran araçtaki üç şahsı da araçtan çıkartarak kelepçeledikten sonra emniyet araçlarına konuldu. Yapılan bu gerçeği aratmayan uygulamalı tahkikat başarı ile sona erdi.Emniyet Müdürü Murat Sevinç, uygulamayı tam anlamıyla hatasız olarak gerçekleştiren ekiplere teşekkür etti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İnegöl Emniyet Müdürlüğü Murat Sevinç Nene Hatun Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title