Haberler

Yine bir suç makinesi! Özel Harekat ekiplerine ateş açıp yaşamına son verdi

Güncelleme:
Abone Ol

Ümraniye'de polis memuru Şeyda Yılmaz'ı şehit eden Yunus Emre Geçti'nin 26 suç kaydının olduğunu ortaya çıkması gündem yaratırken benzer bir haber de Büyükçekmece'den geldi. 18 suçtan aranması olan bir şüpheli evine operasyon gerçekleştiren Özel Harekat ekiplerine silahla ateş açtıktan sonra intihar etti.

Ümraniye'de 26 suç kaydı bulunan Yunus Emre Geçti'nin 27 yaşındaki polis memuru Şeyda Yılmaz'ı şehit etmesi gündemdeyken Büyükçekmece'den de benzer bir haber geldi. 18 suçtan aranan bir şüpheli saklandığı evden polislere ateş açtı. C.G. yaşamına son verdi.

BÜYÜKÇEKMECE'DEKİ ADRESE OPERASYON

Alınan bilgiye göre, Bağcılar 15 Temmuz Mahallesi'ndeki bir iş yerinde 12 Kasım 2023'te silahla yaralanan 2 kişiden birinin hayatını kaybetmesiyle ilgili yürütülen çalışmalarda 5 şüpheli yakalanırken 3 silah ele geçirildi, şüphelilerden 3'ü tutuklandı. Polis ekipleri, firari şüphelilerin yakalanması için dün akşam Büyükçekmece'deki bir adrese operasyon düzenledi.

Yine bir suç makinesi! Özel Harekat ekiplerine ateş açıp yaşamına son verdi

ÖZEL HAREKAT EKİPLERİNE ATEŞ AÇILDI

Operasyon sırasında hırsızlık, yağma, silahla tehdit, mala zarar verme, kasten öldürme, kasten yaralama, görevi yaptırmamak için direnme ve güveni kötüye kullanma suçlarından 18 aranması olan C.G. ve 33 suç kaydı ile hükümlü ve tutuklunun kaçması, hırsızlık, uyuşturucu ticareti suçlarından 5 aranması olan E.T. tarafından Özel Harekat ekiplerine silahla ateş açıldı.

Yine bir suç makinesi! Özel Harekat ekiplerine ateş açıp yaşamına son verdi

ŞÜPHELİNİN 18 ARANMASI OLDUĞU TESPİT EDİLDİ

Şüphelilerden E.T. yakalanırken, C.G. Özel Harekat polislerinin kalkanlarına silahla ateş ettikten sonra intihar etti.Olay yerinde 2 ruhsatsız tabanca ele geçirildi. Büyükçekmece'de polise ateş açtıktan sonra intihar eden şüphelinin çeşitli suçlardan 18 aranması olduğu tespit edildi.

Yine bir suç makinesi! Özel Harekat ekiplerine ateş açıp yaşamına son verdi

Kaynak: AA / Güncel

Büyükçekmece Operasyon Ümraniye Politika Güvenlik Cinayet 3-sayfa Güncel Hukuk Polis Suç Güvenlik Cinayet Suç Operasyon Hukuk 3.Sayfa Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (7)

MEHMET BIÇEROL:

Tv lerde mafya dizilerini seyrede seyrede genç nesilin bir kısmı ,cahil kesimi hepsi Polat alemdar,reis oldu sonuç bu kimse kusura bakmasın.

Yanıtla656
Orhan Özsoy:

Bunları yapanlar örgüt militanları

00
VEFA:

Bırakın Gazze"yi Filistin'i, hamaset siyasetini sürdürmeyi. Memleket eşkiya dolmuş,hepsi serbest aramızda ayaklı mayın gibi. Bunları temizlemek, halkın güvenliği en önemli meseledir!..

Yanıtla831
sehmus nisa:

ekranlarda neler izletiliyor bu gençlere mafya çete filimleri izliyorlar dillan Polat engin Polat izliyorlar okulda her ders var ama şeref ahlak namus karakter hassiyet onur kişilik insanlık dersleri yok farklı sonuç beklemeyin

Yanıtla122
Mustafa Gümüş:

Neden tabuta koydunuz..Yeri çöp poşeti olmalı

Yanıtla011
Ibrahim Yarbey:

Devlet buna yakinda el atar atacaktir da dun sputnik radyoda bir program vardi bu ruhsatli ve rubsatsiz atesli silahlarla ilgili. Ne kadar basarili olur orasi bilinmez. Sokak hayvanlari kanunu gobi yilan hikayesine de dönebilir bence..

Yanıtla02
Kutay Özmen:

Anlamadığım polise neden taşıttırıyorlar bu arıtzalı yaratığın leşşini? Kafayı yiyeceğimm

Yanıtla01
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title