Haberler

Büyükşehir'in Gençlerinden Muhteşem Başlangıç: 5-0

Güncelleme:
Abone Ol

1. kademe müsabakalarına muhteşem bir başlangıç yaptı ve ilk maçında Denizli Genç Ümitler Futbol Takımını, Ömer, Efe, Ahmet, Eray ve Berke'nin golleriyle 5-0 farklı mağlup etmeyi başardı.

Manisa'da oynanan grup ve play-off maçlarında namağlup Manisa il şampiyonu olmayı başaran Manisa Büyükşehir Belediyespor U-14 Futbol Takımı, 23 Mayıs tarihinde Aydın'da başlayan U-14 Türkiye Şampiyonası 1. kademe müsabakalarına farklı Denizli Genç Ümitler galibiyetiyle başladı. Rakibini Ömer, Efe, Ahmet, Eray ve Berke'nin golleriyle 5-0 farklı mağlup eden Manisa Büyükşehir Belediyespor'un gençleri, Pazar günü saat 17.00'de Aydın Adnan Menderes Stadı Yan Sahası'nda Bergama Gençlerbirliği U-14 futbol takımıyla karşılaşacak.

Taşçı, " Hedefimiz 2. Kademe Müsabakalarında Mücadele Etmek"

Manisa Büyükşehir Belediyespor U-14 Futbol Takımı Teknik Sorumlusu Akif Taşçı, hedeflerinin Pazar günü karşılaşacakları Bergama maçını kazanıp Türkiye'de son 24 takım arasına kalmak olduğunu söyleyerek, " İlk maçımızda karşılaştığımız Denizli engelini farklı galibiyetle aşmayı başardık. Manisa il şampiyonluğundan sonra Aydın'da başlayan Türkiye Şampiyonası 1. kademe müsabakalarına iyi bir başlangıç yaptık. İnşallah Aydın'dan grup şampiyonu olarak döneceğiz" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Denizli Futbol Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title