Haberler

Büyükşehir'li Neslihan İyi Başladı

Güncelleme:
Abone Ol

Neslihan Kavas, A grubundaki ilk maçında Polanyalı rakibi Karolina Pek'i 3-2 yendi.

Bayanlar Masa Tenisi Sınıf 9'da mücadele eden milli Olimpik sporcumuz Neslihan Kavas, A grubundaki ilk maçında Polanyalı rakibi Karolina Pek'i 3-2 yendi.

2008 Pekin olimpiyatlarına iki sporcu gönderen Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor kulübü, 2012 Londra olimpiyatlarına bu yıl dokuz sporcuyla katılarak başarı grafiğini geçtiğimiz yıllara oranla hayli arttırdı.Mavi beyazlı sporcular Halter'de Sibel Şimşek,Aylin Daşdelen,Nurdan Karagöz,Boks'ta Fatih Keleş,Selçuk Eker,Engeli Halterde Turan Mutlu,Özlem Becerikli ve Görme Engelli Judoda Halil İbrahim Önen Paralimpik Masa Tenisi branşında ise Neslihan Kavas ile olimpiyatlarda ülkemizi temsil ediyor.

Londra'ya Gidecek

Olimpiyatların ardından, Paralimpik sporcularımızda Londra'da mücadele etmeye başladı. Paralimpik'te Londra'da dört sporcu ile mücadele edecek olan Mavi beyazlılar, Engelli Masa Tenisinde Neslihan Kavas ile Olimpiyatlara başladı.Bayanlar Masa Tenisi Sınıf 9'da mücadele eden milli sporcumuz Neslihan Kavas, A grubundaki ilk maçında Polanyalı rakibi Karolina Pek'i 3-2 yendi. Neslihan Kavas, gruptaki ikinci maçında ise Çin'den Liu Meng ile Cuma 19.20'de karşılaşacak.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Neslihan Kavas Londra Pekin Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title