Haberler

Büyükşehir Tarım Komisyonu'ndan Karacabey'e Çıkarma

Güncelleme:
Abone Ol

Bursa Büyükşehir Tarım Orman ve Hayvancılık Komisyonu üyeleri Karacabey'de bir dizi incelemelerde bulundu.

Büyükşehir Belediye Meclis Üyeleri Murat Avinç, Engin Taşdemir, Dündar Koyutürk ve Haydar Ali Aslan'dan oluşan Bursa Büyükşehir Tarım Orman ve Hayvancılık Komisyonu üyeleri, ilk olarak Osmanlı İmparatorluğu'nun ilk kuruluş yıllarından itibaren başta atçılık olmak üzere; tarım ve hayvancılık konusunda ülkenin en önemli kurumlarından olan ve Karacabey Harası olarak da bilinen Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü (TİGEM) Karacabey Tarım İşletmesi'ni yerinde inceledi.

Heyet ziyaretinde, geçtiğimiz günlerde görevine yeni başlayan TİGEM Karacabey Müdürü Ahmet Karakeçe'ye 'hayırlı olsun' dileklerini sunarak, görevinde başarılar diledi.

"Karacabey'e Hayranlıklarını Dile Getirdiler"

Karacabey Harası'ndaki ziyaretin ardından, ilçe genelindeki tarım ve gıda sektörünün en önemli güçlü markalarından, çiftçiliğin aile birimi ölçeğinde yapılan en küçük işletmelerine kadar yerinde inceleyerek, mevcut sorunlar ile çözüm yollarını yerinde belirleyip titizlikle not alan komisyon üyeleri, ziyaret ettikleri Yeniköy, longoz, ayı barınağı ve dünyanın en büyük ıhlamur ormanları ile Karacabey'in el değmemiş coğrafyasına hayranlıklarını da dile getirdi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü Haydar Ali Karacabey Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title