Haberler

Cafer Vayni: "Müzik Yürekten Kopup Gelen Bir Sestir"

Abone Ol

Türkiye İlim ve Edebiyat Eseri Sahipleri Meslek Birliği (İLESAM) İstanbul Şubesi tarafından düzenlenen Çınaraltı Sohbetleri devam ediyor.

Türkiye İlim ve Edebiyat Eseri Sahipleri Meslek Birliği (İLESAM) İstanbul Şubesi tarafından düzenlenen Çınaraltı Sohbetleri devam ediyor.

İLESAM İstanbul Şubesi'nin her ay Gülhane Parkı girişindeki Alay Köşkü'nde (Ahmet Hamdi Tanpınar Müze ve Kütüphanesi) gerçekleştirdiği faaliyetleri bu ay "Şiir ve Müzik Dinletisi" şeklinde gerçekleşecek.

İLESAM İstanbul Şubesi Denetim Kurulu Başkanı Recep Arslan'ın yöneteceği etkinlikte İLESAM üyeleri şair, bestekar, söz yazarı Vural Şahin, sanatçı Ali Avni, sanatçı Yonca Şahin, şaire Mücella Pakdemir, şaire ve söz yazarı Serap Evren ile şair ve söz yazarı Mevlüt Kefli yer alacak, şiirlerini okuyarak, bestelenen şarkılarını seslendirecekler.

İLESAM İstanbul Şubesi Başkanı sosyolog Cafer Vayni, bu programı eğlence ağırlıklı düzenlediklerini belirterek şöyle konuştu: "Bu nedenle Unkapanı müzik piyasasını besleyen ve doyuran üyelerimizle bir program yapalım dedik. Bana göre müzik yürekten kopup gelen bir sestir. İnsanlığı güzel duygu ve düşünceler etrafında birleştiren yegane güçtür. Yirmi beşi Orhan Gencebay tarafından okunan ve yedi yüz şarkısı bestelenen Vural Şahin bu alanda özgün ve özeldir. İLESAM olarak üyelerimizin müzik sektörüne hizmet eden üyelerimizle de tanışmasını ve kaynaşmalarını arzu ediyoruz."

Şiir ve Müzik Dinletisi başlıklı 51. Çınaraltı Sohbeti'nin 21 Haziran 2014 Cumartesi günü saat 17.00'de başlayacağı ve programa katılımın serbest olduğu bildirildi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Vural Şahin İstanbul Türkiye Gülhane Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title