Haberler

Caillou Sömestr Tatilinde Arenapark'ta

Güncelleme:
Abone Ol

25 Ocak'tan itibaren ArenaPark'a gelecek olan Caillou ve arkadaşları eğitici oyunlarıyla yarıyıl tatiline renk katacak.

Ayrıca sömestr tatili boyunca ArenaPark'tan 75 liralık alışveriş yaparak fişlerini danışma masasında onaylatan herkes okul klasörünün sahibi olacak

Her yaştan çocuğun severek izlediği çizgi film kahramanı Caillou ve onun sevimli arkadaşları, 25 Ocak Cuma gününden itibaren ArenaPark'a geliyor. Caillou ve arkadaşları eğitici oyunlarıyla öğrencilerin sömestr tatillerini keyifli geçirmesini sağlayacak. Küçükçekmece Atakent'te yer alan ArenaPark, eğitici eğlencelerinin yanı sıra okul klasörü kazandıran hediye kampanyasıyla da yarıyıl tatilini renklendirecek. ArenaPark'tan okul klasörü kazanmak için aynı gün içerisinde herhangi bir mağazadan 75 liralık alışveriş yapmak ve bunu danışma masasında onaylatmak yeterli.

Bilim şenliği düzenlenecek

ArenaPark'ta sömestre tatili süresince Caillou ve arkadaşlarının gösterisinin yanı sıra Bilim Şenliği de düzenlenecek. Bu arada bilimle ilgili çok ilgi çekici ve güzel bir gösteri olan Mad Science'nin de ilgi görmesi bekleniyor. Palyaço gösterileri, çocuk atölyesi, kukla tiyatrosu ve sürpriz çocuk showları 15 gün boyunca ArenaPark'a gelenlerin neşesine neşe katıyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Arenapark Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title