Haberler

Genç Kız, Çalıntı Bisikleti Satmak İsterken Suçüstü Yakalandı

Güncelleme:
Abone Ol

Samsun'da çalıntı bisikleti internet üzerinden satışa sunan genç kız, müşteri gibi irtibat kuran polisler tarafından suçüstü yakalandı.

Samsun'da, çalıntı bisikleti internet üzerinden satmak isteyen Melisa A. (17), kendisiyle müşteri gibi irtibat kuran polisler tarafından yakalandı.

POLİS, MÜŞTERİ GİBİ İLETİŞİME GEÇTİ

İlkadım ilçesi Adalet Mahallesi'nde yaşayan F.İ., kısa süre önce çalınan bisikletinin internet üzerinden satışa sunulduğunu gördü. F.İ.'nin ihbarı üzerine harekete geçen polis ekipleri, bisikleti satmak isteyen melisa A. ile müşteri gibi irtibata geçti. Polis memurlarının verdiği buluşma noktasına bisiklet ile giden Melisa A., gözaltına alındı. Bisiklet ise sahibi F.İ.'ye teslim edildi.

SERBEST BIRAKILDI

Çocuk Şube Müdürlüğü'ne götürülen Melisa A., ifadesinin ardından sevk edildiği adliyede, nöbetçi mahkemece adli kontrol getirilerek, serbest bırakıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Adalet Mahallesi İlkadım Samsun Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (34)

VATANDAŞ HAYRİ:

Haram nedir, günah nedir öğretilmeyince böyle başıboş ve ot gibi bir nesil yetişiyor.

Yanıtla217
mode xl:

sanki sen haram nedir günah nedir biliyorsun ya sorsan herkes müslüman

02
OTLUKBELİİİİİİ:

senden otu var mı acaba. . .

20
MÜJDE:

Suriyelilere verilen maaşlardan bu kızın da nasibi olsaydı şimdi her hangi bir suriyeli gibi özgürce yaşardı. Devlet Türklere zulmediyor.

Yanıtla311
MUTLU:

Suriyelilere yardım yapmak doğrudur, yanlıştır tartışılır. Devletin Suriyelilere yardım yapması asla hırsızlık yapak için meşru sebep değildir.

35
5555:

BENCE CEZA VERİLSİN HEM ÇALSIN HEMDE BAŞKASINA SATMAYA KALKSIN. UTANMAZ ŞEY. HARBİDENDE BİDE YÜZÜNÜ KAPATIYOR YA EDEPSİZ. BUNU YAPAN BİRDAHA YAPAR CEZA VERİLMESİ GEREKİYOR. EN AZINDAN PARA CEZASI

Yanıtla111
adanalı:

POLISLERIMIZIN YUZUNU MOZAİKLESENİZ

Yanıtla012
KÜBRA:

BUGÜN BİSİKLET ÇALAR YARIN ARABA. . CEZA OLMADIKÇA BUNLAR DEVAM EDER

Yanıtla011
CVP:

Öteki gün de DEVE çalar değil mi ?

13
CVTTTT:

öteki gün de darbuka çalar. . . saz yerine. .

03
Tüm 34 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title