Haberler

Camideki Hırsızlık Güvenlik Kamerasında

Güncelleme:
Abone Ol

Kayseri'de dün akşam namazını kılmak için camiye gelen bir kişinin cam kenarına bıraktığı içinde para ve kredi kartlarının bulunduğu çanta çalındı.

Camideki güvenlik kamerasının incelenmesi sonucu hırsızlığı cemaatle birlikte namaza duran bir kişinin yaptığı belirlendi. Polis, kameranın görüntülediği şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

Olay, Cumhuriyet Meydanı'nda bulunan Bürüngüz Camisi'nde akşam namazı sırasında meydana geldi. Namaz kılma bahanesiyle girdiği camide çanta çalan hırsız, güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde camiye giren kişi, önce cemaatle birlikte namaz kılmaya başlıyor. Daha sonra yanı başındaki pencerede duran siyah çantayı alıp, camiden ayrılıyor. Çantası çalınan ve içerisinde kredi kartları, kimlikleri, bir miktar parasının bulunduğunu belirten Salih Sarı, olayın bir anda olduğunu ve kimsenin fark edemediğini söyledi. Durumun polise bildirilmesi üzerine güvenlik kamerası görüntüleri incelendi. Kameraya yansıyan hırsızlık olayının şüphelisini yakalamak için çalışmaların başladığı belirtildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title