Haberler

Camiden Hırsızlık Güvenlik Kamerasına Yansıdı

Güncelleme:
Abone Ol

Konya'da imam odasını tornavidayla açıp paraları çalan şüpheli, caminin güvenlik kameralarınca tespit edilerek yakalandı. Şahıs, "su içmeye girdim" diye kendini savundu.

Konya'nın Beyşehir ilçesinde Hastane Camisi'ndeki imam odasını tornavida ile açıp bozuk paraları çalan şüpheli, caminin güvenlik kameralarınca tespit edilerek yakalandı. N.İ.'ye neden hırsızlık yaptığını sorduklarında, "Kötü bir niyetim yok, su içmek için odaya girdim" cevabını verdiğini söyledi.

KAHVEHANEDE YAKALANDI

Alınan bilgiye göre, Yeni Mahalle'de bulunan camideki bozuk paraların çalındığını fark eden görevliler, durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen ekipler, güvenlik kamerası görüntülerinden kimliğini belirlediği şüpheli N.İ.'yi (61), ilçe merkezinde bir kahvehanede yakaladı.

"SU İÇMEYE ODAYA GİRDİM"

Beyşehir Adliyesi'ne sevk edilen şüpheli, çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından adli kontrol kaydıyla serbest bırakıldı. Cami imam hatibi Harun Ayhan gazetecilere yaptığı açıklamada, N.İ.'ye neden hırsızlık yaptığını sorduklarında, "Kötü bir niyetim yok, su içmek için odaya girdim" cevabını verdiğini söyledi.

ANBEAN KAMERADA

Görüntülerde, kimsenin olmadığını görüp camiye giren şüpheli, kapı arkasındaki elbiselerin cepleri ve halı altlarında imam odasının anahtarını arıyor. Bulamayınca yanında getirdiği tornavida ile kapıyı açan şüpheli, odada bulunan bozuk paraları alarak camiden uzaklaşıyor.

Kaynak: AA / Güncel

Konya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (13)

Gıyaseddin Şehsuvar:

Suç işleyenlerde de namus kalmadı. Eskiden şeytana uydum hata yapım Allah affetsin derlerdi. Şimdikiler çok normal bir iş yapmış gibi gayet pişkinler.

Yanıtla412
Hollanda:

Allahin evine hirsizliga giren bu adamin ellerini Allah icin kesin. Sayet seriat bunu gerektirirse hemen.

Yanıtla310
cengizzz:

su içmek için girdim su bulamayınca marketten almak için bozuk paraları aldım hakim abeyyy. .

Yanıtla111
ALİNGİR:

ismi ve fotoğrafı yayınlansın, halkın haber alma özgürlüğüne saygı gösterilsin, insan olmayanların insan içine çıkacak yüzü kalmasın.

Yanıtla29
anti yalan:

Camida para toplanması yasaklansın . . Camiyi yaptıran devlet her masrafınıda yapacak elbet hem diyanetin o bütçesi ne işe yarıyor. . Hem toplanan paraların nereye gittiğini kimse bilmiyor. . İlla para toplanacaksa dula, yetime, işsize, hastaya, sakata . . verilmek şartiyla toplansın SAKSI DEĞİLİZ BİZ

Yanıtla37
anti kerizlik:

Adamın ihtiyacı varmışki o 3 kuruş paraya tenezül etmiş. . olan olmayana vermedikçe bence hırsızlık en kutsal meslektir . . iyi valla birileri odasında para sayma makinası bulundursun birileride 3 kuruş çaldı diye hapse atılsın . .

Yanıtla63
burkino faso fiso:

Yasindan basindan utan dangalak..

Yanıtla45
ÇINAR AĞACI:

Yaşına bak HIRSIZA BAK ..NE AYAKSINIZ..NERDE MÜSLÜMANLIĞINIZ ..

Yanıtla25
KRALX:

HEEEEE BİZ DE İNANDIK LOOO

Yanıtla33
hakuna matata:

HİÇ HIRSIZ DERMİSİN BUNLAR ARAMIZDA DOLAŞIYOR

Yanıtla23
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title