Haberler

Çan'da Şehitlere Motosikletli Saygı Turu

Abone Ol

Çanakkale'nin Çan İlçesi'nde, biraraya gelen motosiklet kullanıcıları şehitlere saygı için birlikte tur attı.

Çanakkale'nin Çan İlçesi'nde, biraraya gelen motosiklet kullanıcıları şehitlere saygı için birlikte tur attı.

Çan Linyitleri İşletmesi'nde işçi olan askerliğini Dağ Komando Çavuş olarak tamamlayan 36 yaşındaki Cevdet Varol'un önderliğinde yaklaşık 300 motosiklet kullanıcısı, bugün öğlende şehitlere saygı için tur attı. Motosikletlilerin biraraya gelmelerinden önce Çan İlçe Müftüsü Ali Osman Bayrak ile ilçede görevli din adamları şehitler adına mevlit okudu. Mevlidin okunmasının ardından toplanan motosikletli grup, Çan Lisesi önünden başlayan "şehitlere motosikletli saygı turu"nu Mesut Hulki Önür Caddesi'nde tamamladı.

2007 yılı Mayıs ayında Şırnak'ın Bestler Dereler Mevkisi'nde mayın patlaması sonucu şehit düşen Komando Çavuş Özgür Kahveci'nin babası Nemci Kahveci'nin elini öptükten sonra basın açıklamasında bulunan Cevdet Varol, "Hala şehit cenazeleri haberlerini duyduğumuz bugünlerde bir gazi olarak Çan halkı ile birlikte tüm dünyaya tepkimizi göstermek istedik. Hain saldırı ve tuzaklarla polis ve askerlerimizin şehit edilmesini kabul edemiyoruz. Gaziler ve Çan halkı olarak şehitlerimize duyduğumuz saygı ve teröre tepkimizi göstermek için burada toplandık. Görüldüğü üzere mesajımızın gayemize ulaştığını düşünüyoruz. Tüm Türkiye olarak şehit edilen polis ve askerlerimizin anısına düzenlediğimiz gösteriye katkı sağlayan herkese teşekkür ediyor, tüm şehitlerimizi bir kez daha saygıyla anıyorum" dedi. - Çanakkale / Çan

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title