Haberler

Çanakkale'de Trafik Kazasında Ölen İsmail Çetin Bandırma'da Defnedildi

Güncelleme:
Abone Ol

Çanakkale'nin Lapseki ilçesinde, askeri aracın park halindeki otomobile çarpması sonucu ölen sivil personel İsmail Çetin'in cenazesi Bandırma ilçesinde defnedildi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - İsmail Çetin'in naaşından genel görüntü- Yakınlarının tabuta sarılması,fenalık geçirmesi ve taziye kabulleri- Cenaze namazından genel görüntüler- Mayın filo komutanının Ege Çetin'i teselli etmesi - Askeri araçta bulunan ve olay yerinde hayatını kaybeden sivil personel Çetin'in cenazesi Bandırma'da toprağa verildi Çanakkale'nin Lapseki ilçesinde, askeri aracın park halindeki otomobile çarpması sonucu ölen sivil personel İsmail Çetin'in cenazesi Bandırma ilçesinde defnedildi.Bandırma ilçesindeki Haydarçavuş Camisi'nde düzenlenen cenaze törenine, Bandırma Kaymakamı Ali Mantı, Belediye Başkanı Dursun Mirza, 6'ncı Ana Jet Üssü Komutanı Hava Pilot Tuğgeneral Suat Murat Semiz, Mayın Filo Komutanı Tuğamiral Mustafa Zeki Uğurlu ile Çetin'in ailesi, yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı.Çetin'in cenazesi, kılınan namazın ardından Bandırma Hava Şehitliği'nde defnedildi. Öte yandan cenaze törenine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile kuvvet komutanları da çelenk gönderdi. Uzman Çavuş Murat Çakman idaresindeki askeri araç, dün Çardak beldesi yakınında yol kenarında park halindeki 35 MDJ 14 plakalı otomobile çarptıktan sonra devrilmişti. Kazada, askeri araçta bulunan sivil personel İsmail Çetin, olay yerinde hayatını kaybetmişti. Sürücü Çakman, Başçavuş Emin Başol, sivil personel Şefik Şentürk ve Recep Baştürk ise yaralanmıştı.

Kaynak: AA / Güncel

Çanakkale Bandırma Lapseki Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title