Haberler

Çanakkale'de Düzensiz Göçmen Operasyonu: 79 Göçmen ve 2 Kaçakçı Yakalandı

Güncelleme:
Abone Ol

Çanakkale'nin Eceabat ilçesinde gerçekleştirilen operasyonda 79 düzensiz göçmen ve onları yurt dışına kaçırmaya çalışan iki kaçakçı yakalandı. Operasyon, Sahil Güvenlik destekli olarak yapıldı ve gözaltına alınan şüpheliler adliyeye sevk edildi.

Çanakkale'nin Eceabat ilçesi açıklarında 79 düzensiz göçmen ile bu kişilerin yurt dışına kaçışlarını organize eden 2 zanlı yakalandı.

İl Emniyet Müdürlüğü Göçmen Kaçakçılığıyla Mücadele ve Hudut Kapıları Şube Müdürlüğü ekipleri, Sahil Güvenlik Batı Marmara Grup Komutanlığı görevlilerinin destekleriyle Kabatepe mevkii açıklarında "Argos" isimli yelkenli tekneye operasyon düzenledi.

Operasyonda, 79 düzensiz göçmen ile bu kişilerin yurt dışına kaçışlarını organize eden Moldova uyruklu S.G. (20) ve G.G. (20) yakalanarak kıyıya getirildi.

Gözaltına alınan 2 şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Düzensiz göçmenler ise Ayvacık Geri Gönderme Merkezi'ne götürüldü.

Kaynak: AA / Güncel

Yerel Haberler Sahil Güvenlik Operasyon Güvenlik Politika 3-sayfa Eceabat Güncel Göçmen Hukuk Olay Olay Güvenlik Yerel Haberler Hukuk 3.Sayfa Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title