Haberler

Çanakkale'de Pitbull Dehşeti

Güncelleme:
Abone Ol

Çanakkale'de, yolda yürürürken pitbullun saldırısına uğrayan baba ile küçük kızı yaralandı.

Çanakkale'de, yolda yürürürken pitbullun saldırısına uğrayan baba ile küçük kızı yaralandı.
6 YAŞINDAKİ KIZI YARALADI
6 yaşındaki kızı Derya ile Namık Kemal Mahallesi'nde yolda yürüyen Burhan Demirbaş'a, iddiaya göre pitbull cinsi bir köpek saldırdı. Sahibinin de yanında olduğu öne sürülen köpek, baba ve kızını ayaklarından yaraladı. Çevredeki vatandaşlar, durumu 112 ve polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, ayaklarından yaralanan baba ve kızını Devlet Hastanesi'ne götürdü.

Polis, baba ve kızına saldırdığı öne sürülen pitbull cinsi köpeğin sahibi Sinan Y'yi birkaç sokak ileride durdurdu. Sinan Y, ifade için kendisini karakola davet eden polislere direndi. Köpeğini de teslim etmek istemeyen Sinan Y, bir süre polis memurlarıyla tartıştıktan sonra, köpeğiyle birlikte bölgeden uzaklaştı. Yetkililer, köpeğin sahibi hakkında işlem yapılacağını söyledi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Burhan Demirbaş Çanakkale Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (3)

dadasmobilWeb@haberler.com:

Polis boyle durumlarda isiran kopegi ve gerekirse sahibini vurmali niye ya bir baskasinin zevki yuzunden baskasinin cani niye yansin

Yanıtla10
KurtmobilWeb@haberler.com:

Bizim AkPOLİS ler her zamanki gibi seyrediyor

Yanıtla01
müjdemobilWeb@haberler.com:

Suçlu sahibi agizliksiz gezdiriyor...ve köpeği yanlış yetiştirmiş hayvanın sucu ne ya sacmaliyorsunuz

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title