Haberler

Çanakkale Şehitleri Antalya'da Anıldı

Güncelleme:
Abone Ol

Çanakkale Zaferinin 97. Yıl dönümü ve şehitleri anma günü münasebetiyle Antalya Uncalı şehitlik anıtında bir tören düzenlendi.

Antalya Uncalı Mezarlığında düzenlenen törende saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasının ardından, Antalya Valisi Ahmet Altıparmak, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Kemal Korkmaz ve Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, şehitlik anıtına çelenk koyduktan sonra şeref defterini imzaladılar.

Vali Ahmet Altıparmak, şeref defterine yazdığı yazıda şu ifadelere yer verdi, "Kahraman şehitlerimiz, kahramanlık ve fedakarlıklarınıza borçluyuz. Vatanı topraklarını korumak ve yurdumuzun birlik ve bütünlüğünü, bağımsızlığını idame ettirmek için canını feda etmiş sizlerin huzurunda bulunmanın bir kez daha onurunu yaşıyoruz. Bu düşüncülerle başta ulu önder Mustafa Kemal Atatürk ve onun silah arkadaşları olmak üzere vatanları uğrunda hayatlarını feda eden şehitlerimizi saygı, rahmet ve şükranla anıyoruz. Ruhunuz şad olsun." dedi

Anma töreninin ardından Antalya Valisi Ahmet Altıparmak ,Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın ve Garnizon Komutanı Kemal Korkmaz Mhp İl Başkanı A. Adnan Kaya ve protokol üyeleri şehit mezarlarını ziyaret ederek karanfil bıraktılar.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ahmet Altıparmak Kemal Korkmaz Çanakkale Antalya Güncel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title