Haberler

Çanakkale Zaferi, Nürnberg'de Kutlandı

Abone Ol

Almanya'nın Nürnberg kentinde en çok üyeye sahip derneklerden Kuzey Bavyera İslam Toplumu Milli Görüş Teşkilatı (İGMG) Lövensaal'de Çanakkale Zaferi'nin 100'üncü yıldönümünü kutlayarak şehitleri andı.

Almanya'nın Nürnberg kentinde en çok üyeye sahip derneklerden Kuzey Bavyera İslam Toplumu Milli Görüş Teşkilatı (İGMG) Lövensaal'de Çanakkale Zaferi'nin 100'üncü yıldönümünü kutlayarak şehitleri andı.

Törende, Nürnberg Eğitim Ataşesi Kamil Aydoğan, Çalışma Ataşesi Faruk Küçük MÜSİAD Nürnberg Başkanı Kadir Bozkurt, UETD Nürnberg Başkan Yılmaz Deliduman ile 500'e yakın izleyici hazır bulundu. Ahmet Basri'nin sunduğu kutlamada Kuran-ı Kerim ve İstiklal Marşı okundu. Başkan İsmail Satır, konuşması sırasında zaman zaman şiirler okudu.

Eğitim Ataşesi Kamil Doğan ise, Çanakkale zaferinin ulusal savaş tarihine altın harflerle yazıldığını söyledi. Törende video gösterileri ile Çanakkale'de çekilmiş tarihi görüntüler izlettirildi. - Nurnberg

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Çanakkale Zaferi Bavyera Almanya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title