Haberler

Özel harekat polisi tartışma yaşadığı akaryakıt istasyonu çalışanına dehşeti yaşattı

Güncelleme:
Abone Ol

Çankırı'da bir akaryakıt istasyonunda özel harekat polisleri ile çalışan arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kamera görüntülerine yansıyan olayda bir polis memurunun, çalışanı yerde tekmelediği ve sürükleyerek kapıdan çıkarmaya çalıştığı görüldü. Valilik, olayla ilgili adli ve idari soruşturma başlatıldığını duyurdu.

Çankırı'da özel harekat polisleri ile akaryakıt istasyonu çalışanı C.A.C. arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Güvenlik kamerasına yansıyan kavgada bir polisin, istasyon çalışanı C.A.C.'yi yerde tekmelediği görülürken, Valilikten yapılan açıklamada olaya karışan kişiler hakkında adli ve idari soruşturma başlatıldığı belirtildi.

Olay, 3 Ekim Perşembe günü saat 09.15 sıralarında il merkezindeki bir akaryakıt istasyonunda meydana geldi. Özel harekat polisleri ile akaryakıt istasyonu çalışanı C.A.C. ile çıkan tartışma yumruk ve tekmeli kavgaya dönüştü.

YERDE TEKMELER SAVURDU

İşyerindeki güvenlik kamerası tarafından kaydedilen kavgada bir özel harekat polisinin, C.A.C.'yi yerde tekmelediği ve sürükleyerek kapıdan çıkarmaya çalıştığı görüldü.

Özel harekat polisi tartışma yaşadığı akaryakıt istasyonu çalışanına dehşeti yaşattı

ÇANKIRI VALİLİĞİ'NDEN AÇIKLAMA VAR

Konuyla ilgili Çankırı Valiliği'nden yapılan açıklamada, "03.10.2024 Perşembe günü saat 09.15 sıralarında il merkezindeki bir petrol istasyonunda Özel Harekat Polisleri ile petrol istasyonunda çalışan görevliler arasında bir tartışma ve arbede yaşanmış olup konu Cumhuriyet Başsavcılığına intikal etmiştir. Olaya karışan ilgili kişiler hakkında adli ve idari soruşturma başlatılmıştır" denildi.

Özel harekat polisi tartışma yaşadığı akaryakıt istasyonu çalışanına dehşeti yaşattı

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Yerel Haberler Soruşturma Güvenlik Politika Çankırı 3-sayfa Şiddet Güncel Polis Polis Güvenlik Şiddet Yerel Haberler Soruşturma 3.Sayfa Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (154)

Bartuhan:

Allah bilir ne dedide polisim bu kadar sinirlendi, bence hak etmiştir. Vatandaş her şeyi yapsın ama polis kılını kıpırdatmasın yok öyle bir dünya.

Yanıtla975498
turgut erbasturgut:

Hep vatandaş hak eder zaten devletin gücünü kendi gücü sanan her yerde ayrıcalık bekleyen zenginlerin ve siyasilerin karşısında esas duruşta bekleyip gariban vatandaşa aslan kesilen koruması gereken insanlara saldıran polisler var birde sizin gibi destekçileri kendi başına geldiğinde anlarsın.

15
Pars Narkoteror:

inşallah sanada aynı muameleyi yaparlar

04
ZİYA BAŞKAN:

Polislere yetki Vatandaşı korusun diye veriliyor tek bellesin diye değil ne yaparsa yapsın özel hareket onu sakinleştirme liydi ki ben polisin polisliğine güvendiğini düşünüyorum

01
3.DünyaSavaşı:

Yok zaten olayı başlatan istasyon çalışanı. önce o saldıryor polise

00
MUSTAFA ALİ_5635:

ALLAH KORKUN YOK BELLİ.....

00
Demir Acer:

bencede polis haklidir gecerli bir sebebleri vardir, insallah hukuk bilmeyen bik hugukcuya denk gelmez yoksa polisi karalamaya kalkar

00
ibrahim hantaş:

polis değil mafya tipli insanlar memurluktan men edilmeliler

Yanıtla252841
ASPAVA38:

He sen istedin ya olur..hemen..

00
Mustfa Kale:

Pompacilarda yarin aynisini kadinlara ve baska sivillerede yapsinlar

00
Tüm 154 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title