Haberler

Çankırı'da Bir Evden 3 Kamyon Çöp Çıktı

Güncelleme:
Abone Ol

Çankırı'nın Fatih Mahallesi'nde kötü koku ihbarı üzerine yapılan incelemede, yaşlı bir adamın yaşadığı evden 3 kamyon dolusu atık çıkarıldı. Zabıta ekipleri, evin çevre sağlığını tehdit eden durumu nedeniyle temizlik çalışması başlattı.

ÇANKIRI'da kötü kokular gelen evden 3 kamyon dolusu çöp çıktı.

Çankırı Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre; Fatih Mahallesi Tuzlu Bağları Berke Sokak'ta yaşlı bir adamın yaşadığı evden kötü koku yayıldığı ihbarı üzerine, adrese zabıta ekipleri sevk edildi. Ekipler, incelemelerinde, evin atıklarla dolu olduğunu belirledi. Sağlığı tehdit eden ve çevre kirliliğine neden olan evi temizlemek için çalışma başlatıldı. Evdeki kullanılamayacak durumdaki kıyafetler ile atıklar, belediye zabıta ve temizlik ekipleri tarafından dışarı çıkarıldı. Evden çıkarılan yaklaşık 3 kamyon atık, geri dönüşüm merkezine götürüldü.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Yerel Haberler Belediye 3-sayfa Çankırı Güncel Zabıta Çevre Yaşam Çevre Yerel Haberler Belediye 3.Sayfa Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title