Haberler

Canlı Mühre ile Kaçak Keklik Avına 2 Bin Lira Ceza

Abone Ol

Ankara'nın Beypazarı İlçesi'ne bağlı Tahirler Köyü Saraycık Mevkinde kafesteki keklikleri kullanarak ve tuzak kurarak avlanan 1 kişi yakalandı.

Ankara'nın Beypazarı İlçesi'ne bağlı Tahirler Köyü Saraycık Mevkinde kafesteki keklikleri kullanarak ve tuzak kurarak avlanan 1 kişi yakalandı.

Doğa Koruma ve Milli Parklar Nallıhan Şefliği'ne bağlı Beypazarı ekipleri ihbarı değerlendirerek 72 DU 119 plakalı otomobil ile Saraycık Mevkii'nde canlı mühre ile kaçak keklik avı yapan kişiye baskın düzenledi. Yabani keklikleri avlayan T.T. ile birlikte 2 kafes, 2 keklik ve 2 takım tuzak yakalandı. Kafes, keklik ve tuzaklara el konulurken, T.T. hakkında işlem yapıldı. Daha önce de aynı suçtan yakalan Batman nüfusuna kayıtlı 37 yaşındaki T.T.'ye 2 bin TL idari para cezası kesildi.

Avda kullanılan kafes içindeki 2 keklik, kafes ve tuzakta kullanılan ağ malzemelerine ise el konuldu. Keklikler sağlık raporu alındıktan sonra aynı bölgede doğaya bırakılacak. Kaçak keklik avı yaparken yakalanan T.T.'nin mevsimlik tarım işçisi olarak Beypazarı'na geldiği, Kırbaşı beldesi Akdemir mevkisinde çadır kentte kaldığı belirtildi. - Ankara / Beypazarı

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Beypazarı Saraycık Nallıhan Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title