Haberler

Canlı yayına Ersan Şen ve AK Partili Birinci'nin "görevden alma" tartışması damga vurdu: Alışacaksınız

Güncelleme:
Abone Ol

Canlı yayında, Merkez Bankası eski Başkanı Naci Ağbal'ın görevden alınmasıyla ilgili Prof. Dr. Ersan Şen ve AK Parti MKYK üyesi Mücahit Birinci arasında tartışma yaşandı. Ağbal'ın görevden alınmasına tepki gösteren Şen'e "Alışacaksınız, alışacaksınız" diyen Birinci, Şen'in sert tepkisiyle karşılaştı.

HaberTürk ekranlarında yayınlanan Enine Boyuna adlı programda, ceza hukukçusu Prof. Dr. Ersan Şen, AK Parti MKYK üyesi Mücahit Birinci arasında görevden alma tartışması yaşandı.

STÜDYODA GERGİN ANLAR

Merkez Bankası eski Başkanı Naci Ağbal'ın görevden alınması gündeme gelince stüdyoda gerginlik çıktı. Ersan Şen'in "Naci Ağbal gibi bir insanı, Merkez Bankası Başkanlığına getirip de sabahın 4'ünde niye görevden alıyorsunuz, gerekçesi ne arkadaş. Ne yaptı bu adam?" sözlerine AK Partili Birinci, "Anayasal yetkisi var." yanıtını verdi.

Canlı yayına Ersan Şen ve AK Partili Birinci'nin 'görevden alma' tartışması damga vurdu: Alışacaksınız

"HİÇBİR ŞEYE ALIŞMAYACAĞIZ"

Bu yanıtın üzerine Şen, "Hiçbir şekilde hukuk devletinde 'anayasal yetkisi vardır' diyerek işin içinden kurtulamazsınız. Çünkü o anayasal yetkinin kullanılmasının maliyeti bize." ifadelerini kullandı. Birinci'nin "Alışacaksınız, alışacaksınız" yanıtına ise Şen, "Hayır hiçbir şeye alışmayacağız" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Mücahit Birinci Habertürk Ersan Şen Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (10)

Sami İşgören:

alışacağız hee koyunuzya biz sürü pisikolojisi.sandıktan çıkan oyada artık siz alışacaksınız bu devlet sizin egonuzu tatmin etmek yerimi ?ersan şen hocam ağzına sağlık bizleri temsil ettiğin için teşekkürler.

Yanıtla19133
ender türk :

siz kendinizi hesap günlerine alıştırsanız iyi olur fazla zaman kalmadı

Yanıtla15109
Engin patır:

Ersan Şen hocamız alt etmek mümkün değildir.. Ve haklıdır

Yanıtla1065
ferhat atmaca:

neye alışacağız? ben alışmayacağım. bende ekonomiyi siyaseti umursamayacağım bir gelecek istiyorum. gezmek öğenmek keşfetmek istiyorum. sefil gibi yaşamaya alışmayacağım.

Yanıtla1064
Haci Taştan:

AKP emin ol bu kadar dikbaşlılıkla, halkı umursamazlık 2023 seçimini kaybedeceksiniz. Sonrada bu vatana zerre ihanet edenler hesabını verecek benim üzüldüğüm sizin atadığınız sizin dediklerinizi yapan zatlar kendilerini kurtarmak için sizi ezmeye kalacaklar. Sizi ihanetle yargılayacklar. İnşallah yanılıyorumdur. Ama yakın geleceğin görüntüsü bu

Yanıtla1261
OKUR:

bu ersan şen ne iş yapar?hangi konu olursa olsun mutlaka bi fikri var kardeşim

Yanıtla5215
uğurcan özkara:

Adam prof alt edemez akp de bu milleti alt edemeyecek...

Yanıtla1352
uğur altınay:

ERSAN bey ekonomist değil ama çoğu ekonomistin söylemekten korktuğu şeyleri söylüyor işte olayın bu tarafı en üzücü olanı

Yanıtla07
Murat Ay:

Güç ihtiraslı egolu ne kadar topluluk varrsa hepsi bir araya gelmiş amaaa sizi zehirleyecek olan da bunlar bu hal koleniz değil sizi şak saklayanlar sizi ayakta tuttu artık onların da gerçeği görme zamanı geldik şimdi Beytul mali yiyenlerin hesap günü yaklaşıyor helal ERSAN ŞEN HOCAM AĞZINA SAĞLIK...

Yanıtla00
Murat Ay:

Ersan Şen hocam öncelikle ağzına sağlık.. Güç, ihtiraslı egolu ne kadar topluluk varrsa hepsi bir araya gelmiş a maaa zaman geldi Beytul mali yiyenlerin hesap günü yaklaşıyor bu millet koleniz değil malıniz da orası babanızın çiftliği hiç değil birileri doğruyu söyleyince sizde kabul edeceksiniz nokta..

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title