Haberler

Canlı yayında kabul etti! Taciz suçu işleyen taksicilerin meslekten atılmaması için İBB'ye dava açmış

Güncelleme:
Abone Ol

İstanbul Taksiciler Odası Başkanı Eyüp Aksu'nun taciz suçu işleyen şoförlerin taksicilik yapmasının engellenmesi maddesinin kaldırılması için İBB'ye dava açtığı ortaya çıktı. Katıldığı canlı yayında söz konusu girişimi kabul eden Aksu "Uygulama hatalı. Biz diyoruz ki bunu yapan şoförü meslekten ihraç edin, daha taksicilik yapmasın. Ama aracı trafikten men etme hakkına sahip değilsin. Buna itiraz ettik" dedi.

Megakent İstanbul'da taksi sorunu uzun zamandır çözülemezken İstanbul Taksiciler Odası Başkanı Eyüp Aksu da son dönemde yaptığı çıkış ve hamlelerle tartışmaların odağında yer alıyordu.

Aksu katıldığı canlı yayında skandal bir itirafta bulundu. Program sunucusunun "İBB'ye bir dava açtığınız ve taciz suçu işleyen şoförlerin taksicilik yapmasının engellenmesi maddesinin kaldırılmasını talep ettiğiniz konuşuluyor. Doğru mu?" sorusuna Aksu "Evet, doğru" yanıtını verdi.

"ŞOFÖRÜ MESLEKTEN İHRAÇ EDİN AMA..."

Aksu yeni bir tartışmanın fitilini ateşleyecek hamleyi ise şu sözlerle savundu; "Uygulama hatalı. Biz diyoruz ki bunu yapan şoförü meslekten ihraç edin, daha taksicilik yapmasın. Ama aracı trafikten men etme hakkına sahip değilsin. Buna itiraz ettik."

Erdem Aksoy
Haberler.com - Güncel

İstanbul Güncel Eyüp Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (57)

Murat Aslan:

adam doğru söylüyor, böyle sicili olan taksiciler işe alınmasın taksicilik yapmasın diyor. ama aracı men etmeyin diyor.

Yanıtla126272
Fikriye:

Haber başlığıyla içeriği birbirini tutmuyor. Haberleri yazanlar hangi kafayla yazıyor bunları.

128
sade vatandaş:

araçlar zaten sistem bozukluğundan sabıkalı iktidar İbb nin bunları düzeltmesini Ukomenin yapısını bozarak İstanbullulara düzgün hizmet verilmesini engelledi ama ne olursa olsun benim gibi insanlar ancak yazın sıcağında kırmızı kar yağar yolları kapatırsa onlara oy verir ....kim olursa olsun farketmez yapabilenler için dünyada dürüst, ahlaklı olmak kadar güzel bir şey yok

411
mustafa karakurt:

Murat Bey, taksici olan arkadasların gbtsine bakiliyor mu ?????? Bakmadan Taksine taksici olarak alıyorsan, Taksi sahibi de suçlu değil mi? Ha diyeceksin buna zorluluk getirilmeli. Getirilmeli de, taksi sahibi getirilirse de varsa bilmiyorum hala taksisinde boyle suç işlemiş insanları çalıştırıyor da yaptırımı olmalı degil mi Murat Bey en azından 2 sene yapamasin. Birileri yan yattı battı çıktı yapmamalı. Sizin eşiniz cocugunuz Allah muhafaza bu durumda kalsa siz ne yapardınız?

015
şahabettin Ayyıldız:

Çevir kazı yanmasın diyor

08
Vedat Usakligil:

Kanka onlar gibilerini işe alan araç sahipleri haklı mı yani?

03
Emircan Yesil:

Haberin başlığına bakk adamın söylediklerine bak. Adam sonuna kadar haklı kardeşim adamı meslekten men et araba ne alaka. Sicili temiz biri de bu hataya düşebilir bilemezsin sicili temiz diye verirsin taksiyi adama. at adamı meslekten arabaya dokunma.

Yanıtla69212
Temel Temel:

men edeceksin ki araç sahibi sürüş ve yol tekniğine haiz halk ile ilişkiler eğitimi almış düzgün taksi kullanıcısı işe alsın düzgün maaş versin. aksi halede düzelmez. önüne gelen direksiyon başında

Yanıtla31163
Hayrullah Karakuş:

Olması gereken de bu değil mi zaten

Yanıtla28125
ŞÜKRÜ GÜZEN:

Adam doğru söylemiş. neresi yanlış. Bu taciz suçunu kim işlediyse o cezalandırılmalı. Farklı şeyler yapılmamalı

Yanıtla6980
Tüm 57 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title