Haberler

Çayırova'da İnşaatta Trafik Kazası: Usta Hayatını Kaybetti

Güncelleme:
Abone Ol

Kocaeli'nin Çayırova ilçesindeki bir lojistik deposunun inşaatında çalışan çatı ustası Mustafa Gülenyüzlü, 14 metre yükseklikten düşerek hayatını kaybetti. Olayla ilgili soruşturma başlatıldığı bildirildi.

KOCAELİ'nin Çayırova ilçesinde bir lojistik deposunun inşaatında çatı ustası olarak çalışan Mustafa Gülenyüzlü (41), 14 metre yükseklikten düşüp, hayatını kaybetti.

Olay, sabah saatlerinde Şekerpınar Mahallesi Fevzi Çakmak Caddesi'nde meydana geldi. İnşaat halindeki bir lojistik deposunda çatı ustası olarak çalışan Mustafa Gülenyüzlü, 14 metre yükseklikten düştü. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekibinin kontrolünde Gülenyüzlü'nün hayatını kaybettiği belirlendi. Mustafa Gülenyüzlü'nün cenazesi otopsi için Gebze Fatih Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Olay yeri inceleme ekipleri inşaatta inceleme yaptı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Yerel Haberler İş Kazası Güvenlik Çayırova Kocaeli 3-sayfa Sağlık Güncel İnşaat trafik İş Kazası Güvenlik Yerel Haberler 3.Sayfa Sağlık Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title