Haberler

"Celâleddin Ökten Özel Etkinliği"

Abone Ol

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür Daire Başkanlığı Kültürel Etkinlikler Müdürlüğü, eğitimci ve ilim adamı Celâleddin Ökten'i düzenleyeceği özel bir etkinlikle yâd edecek.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Kültür Daire Başkanlığı Kültürel Etkinlikler Müdürlüğü, düzenlediği etkinliklerle kültür, sanat ve ilim hayatımıza katkılar sunarak günümüze ışık tutmaya devam eden ilmî şahsiyetleri hatırlamaya devam ediyor. İBB Kültürel Etkinlikler Müdürlüğü ile İstanbul İmam Hatip Lisesi Mezun ve Mensupları Derneği (İSTİMDER), hayatı boyunca idealleri doğrultusunda mücadele eden ilim ve irfân ehli Celâleddin Ökten'i gerçekleştireceği özel program ile anacak.

"Celâleddin Ökten Özel Etkinliği", 24 Kasım Perşembe günü İBB Ali Emiri Efendi Kültür Merkezi'nde gerçekleşecek. Program kapsamında yapılacak olan panelin moderatörlüğünü Habip Bozkurt üstlenecek. Panele; Celâleddin Ökten'in yazar ve öğretim üyesi olan oğlu Sadettin Ökten, Önder İmam Hatipliler Derneği Genel Başkanı Halit Bekiroğlu ve Fatih Belediye Meclisi Grup Başkan Vekili ve iktisatçı Yahya Atıcı konuşmacı olarak katılacak. Panelistler programda; "Mahmut Celâleddin Ökten Hocanın Hayatı", "Dünden Bugüne İmam Hatip" ve "İmam Hatiplerin Durumu" konu başlıkları altında katılımcıları bilgilendirecek. Halka açık ve ücretsiz düzenlenecek bu etkinlik, 14.00'te başlayacak.

Kaynak: Bültenler / Güncel

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sadettin Ökten Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title