Haberler

Cemil Bayık'ın En Güvendiği Terörist Teslim Oldu

Güncelleme:
Abone Ol

Bölücü terör örgütü PKK'nın sözde yöneticilerinden Cemil Bayık'ın en güvendiği terörist, yanındaki 6 teröristle birlikte Yüksekova'da teslim oldu.

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde, bölücü terör örgütü PKK'nın elebaşılarından Cemil Bayık'ın en güvendiği isimlerden sözde "Güngör Mahallesi sorumlusu"nun da arasında bulunduğu 7 terörist teslim oldu.

Bölgedeki güvenlik kaynaklarından alınan bilgiye göre, Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde Şehit Jandarma Uzman Çavuş Ramazan Gülle Operasyonu sürdürülüyor.

BİZZAT BAYIK TARAFINDAN SEÇİLİP GÖNDERİLMİŞ

Operasyon kapsamında dün gece, Kuruköy bölgesinde Cemil Bayık'ın en güvendiği ve Yüksekova'ya bizzat Bayık tarafından seçilerek gönderildiği belirtilen terör örgütünün sözde "Güngör Mahallesi sorumlusu"nun da arasında bulunduğu 7 terörist güvenlik güçlerine teslim oldu.

BİTLİS'TE DE KESKİN NİŞANCI TESLİM OLDU

Öte yandan Bitlis'in Güroymak ilçesinde, PKK'lı terörist yanında getirdiği Dragunov Keskin Nişancı Tüfeği, 5 şarjörü, 49 fişeği ve 2 el bombası ile birlikte İlçe Jandarma Komutanlığına kendi isteğiyle teslim oldu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Cemil Bayık Yüksekova Hakkari Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (98)

analar ağlıyor:

hikaye anlatmayı bırakın, gözle görülen tek gerçek pkk nin büyümesiyle beraber artık şehirlere bile devletin tüm gelişmiş teknolojik imkanlarına karşı savaşı yürütüyor olmasıdır. bilmeyende yunan ve ingilizler le bu savaş yürütülüyor zan edilecek, türkün de kürdün de evlatlarına yazık bu savaş biran önce son bulmalıdır.

Yanıtla6423
t..c:

yandaş medya yalanı artık size inanmiyoruz

Yanıtla2820
türk oğlu türk:

bunlar kadınların arkasına saklanan yeri geldiyinde kadın kılığına giren fırıldak

Yanıtla837
):

Yazık valla şu havuz medyası yazarları kağıt üzerinde pkkyı bitirdiler ama dahada güçlendiğini herkes görecek

Yanıtla367
TÜRKİYE SEVDALISI KÜRT KIZI:

kendisi gelemiyo korkudan yemlikleri askerin önüne çıkarmış buyur cemil bayık sen gel yüreğin varsa. . .

Yanıtla432
VATANDAŞ MEHMET:

Türkiyenin Kürt Sorunu diye bir meselesi yok. Sorun sizsiniz. . . Türk Milletini bir çınar ağacına benzetirsek Kürtlerde Özbekler, Kazaklar, Kırgızlar, Azeriler, Türkmenler vb. gibi bu çınar ağacının bir koludur. Sözde Kürt Aydınlar sizlere ne oluyor?. . . Siz neyin savunuculuğunu yapıyorsunuz ki?. . .

Yanıtla1024
01 ADANA ZAZA:

SAG BIRAKMAYIN TEMİZLİK İMANDAN DIR

Yanıtla1222
HPG:

KAHROLSUN PKK YASASIN TC

03
SİLVANLI MERYEM:

TEMİZLİGE ONEM VERİLMESİ

02
YANİ NE:

PKK E BU HALKIN MALI DEĞİL BAKARSAN MARKSİST KOMİNİST FAŞİST ALİSİZ (HZ ALİ VE ONURLU ALEVİ KARDEŞLERİMİ AYIRIRIM VE ÜSTÜN TUTARIM )ALEVİLER İLE BEYAZ TÜRKLERE VE ONLARIN EFENDİSİ OLAN EMPERYALİST SİSTEME HİZMET EDEN TANIMI YAPILAMAYAN NE OLDUĞU BELLİ OLMAYAN BİR TOPLUILUK

Yanıtla825
Tüm 98 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title