Haberler

Çetkoder 10 Kasım'ı Farklı Bir Şekilde Anıyor

Abone Ol

Çevre Ve Tüketici Haklarını Koruma Derneği 10 Kasım Atatürk'ü Anma Etkinlikleri Kapsamında Yurt Geneli Farklı Bir Çalışmaya İmza Attı.

Merkezi Mersin'de bulunan yurt geneli örgütlü olan Çevre Ve Tüketici Haklarını Koruma Derneği (ÇETKODER), Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün ölümünün 72. yıl dönümünde anma törenleri kapsamında farklı bir çalışmaya imza attılar.

Çevre Ve Tüketici Haklarını Koruma Derneği (ÇETKODER) Genel Başkanı Mustafa Göktaş, "Ölmediler. Yaşıyorlar. Fikirleri, düşünceleri, çizdiği yol ve yaktığı medeniyet ışığı halen aydınlatıyor. Yurt geneli tüm gönüllülerimiz ile bu gün hepimiz, Cumhuriyetimizin kurucusu eşsiz insan Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile tüm şehitlerimiz için bir çam fidesini toprak ile buluşturacağız" dedi.

Göktaş, "Atatürk çevreye ve doğaya olan sevgisi ve düşkünlüğü ile tanınan, insan yaşamına büyük değer veren insandı. Yaşam tüm canlıların hakkı… Doğaya sahip çıkmak yaşama sahip çıkmaktır. Dikeceğimiz her fidan büyüyecek doğaya, dolayısıyla sağlıklı yaşama katkı sağlayacaktır. Ata'mızı, silah arkadaşlarını, tüm şehitlerimizi rahmetle minnetle anıyoruz. Bu nedenle hazırlattığımız bu minik kartpostal ile tüm üyelerimize ve gönüllülerimize çağrıda bulunuyoruz. Bu gün itibari ile sadece 5 ilimizde 2 bin çam fidesini toprakla buluşturacağız. Yarın ve öbürsü gün de 5 ilimizde 2'şer bin olmak üzere toplamda 10 bin çam fidesini 10 Kasım nedeniyle toprakla buluşturacağız. Mekânları cennet olsun, nur içinde yatsınlar" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title