Haberler

CHP Antalya İl Başkanlığında Aday Protestosu

Abone Ol

CHP Antalya İl Başkanlığı önünde toplanan grup, partinin Muratpaşa ve Konyaaltı belediye başkan adayı tercihlerini protesto için CHP Genel Merkezine bin kişinin imzasının bulunduğu faks gönderdi.

CHP Antalya İl Başkanlığı önünde toplanan grup, partinin Muratpaşa ve Konyaaltı belediye başkan adayı tercihlerini protesto için CHP Genel Merkezine bin kişinin imzasının bulunduğu faks gönderdi.

İl Başkanlığı önünde toplanan grup, yerel seçimlerde yeniden aday gösterilmeyen Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen ve Konyaaltı Belediye Başkan aday adayı Ayhan Zor lehine tezahüratta bulunurken, İl Başkanı Devrim Kök ile belediye başkan adayları aleyhine slogan attı.

Grup adına açıklama yapan CHP Antalya Gençlik Kolları üyesi Deniz Demiröz, üyelerin tepkisini dile getirmek amacıyla faks gönderdiklerini söyledi.

Yaklaşık bin kişinin imzasının bulunduğu dilekçeleri hazırladıklarına dikkati çeken Demiröz, Antalyalılar olarak karar değişene kadar direnişe devam ettireceklerini bildirdi.

Grubun, CHP İl Başkanlığı önündeki bekleyişi sürüyor. - Antalya

Kaynak: AA / Güncel

Süleyman Evcilmen Muratpaşa Konyaaltı Antalya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title