Haberler

Ayağı kırılan Özgür Özel'le ilgili "Silahla vuruldu" iddiasına yalanlama: Hiç mi Allah'tan korkmadınız?

Güncelleme:
Abone Ol

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in ayağının kırılmasıyla ilgili, "Silahla vuruldu" iddialarına yalanlama geldi. CHP'den yapılan açıklamada zehir zemberek ifadeler kullanılarak, "Bu kadar kuyruklu yalanı, iftirayı bir yazıya nasıl sığdırdınız. Bu komplo teorilerini yazarken hiç mi Allah'tan korkmadınız" denildi. Özgür Özel, milletvekilliği düşürülen Can Atalay'la ilgili TBMM'deki Genel Kurul'a ayağındaki ortopedik destekle katılmıştı.

Ayağı kırılan CHP lideri Özgür Özel'le ilgili, "Silahla vuruldu" iddialarını CHP sert dille yalanladı. Açıklamada, "Bu kadar kuyruklu yalanı, iftirayı bir yazıya nasıl sığdırdınız. Bu komplo teorilerini yazarken hiç mi Allah'tan korkmadınız" denildi.

"ÖZEL, SİLAHLA VURULDU" İDDİASI

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, geçtiğimiz günlerde ayağını kırdı. Özel ciddi bir durum olmadığını belirtirken, dikkat çeken bir iddia gündeme geldi. Sosyal medyada, Özel'in silahla vurulduğu iddia edildi.

CHP'DEN YALANLAMA: HİÇ Mİ ALLAH'TAN KORKMADINIZ?

İddiaya CHP'den yalanlama gecikmedi. Zehir zemberek ifadelerin kullanıldığı açıklamada şöyle denildi: "Bu kadar kuyruklu yalanı, iftirayı bir yazıya nasıl sığdırdınız. Bu komplo teorilerini yazarken hiç mi Allah'tan korkmadınız? Günaha girerim diye hiç mi düşünmediniz? Pes doğrusu!"

CHP'den Abdurrahman Dilipak'ın iddialarına yanıt

TBMM'YE AYAĞINDAKİ ORTOPEDİK DESTEK İLE KATILMIŞTI

Öte yandan CHP Genel Başkanı Özgür Özel, milletvekilliği düşürülen Can Atalay'la ilgili TBMM'de gerçekleştirilen Genel Kurul'a ayağındaki ortopedik destek ile katılmıştı. Özgür Özel'in yürürken sendelediği görülmüştü.

CHP'den Abdurrahman Dilipak'ın iddialarına yanıt

Kaynak: ANKA / Güncel

Abdurrahman Dilipak Özgür Özel Politika Güncel Medya Medya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (22)

Nurullah Aydın:

ŞARAPÇI EKO KEMAL İN ÖNÜNDEN MASAYI ALMIŞ.;)))

Yanıtla4855
Turan Şahin:

şarapda,rakıda içilir dindar efendi,konuyu sapalatma yasakmı yani

79
Turan Şahin:

dindara bak hele dindara gevelemiş yutmadan

65
Sezgin Sezgin:

Bu konunun şarapla rakıyla ilgisi ne

56
Sebahattin DİNÇ:

Dert mi oldu?

52
Yiğido:

Kırık ayakla yürüyenide özgür özel de gördüm ben kırılan ayak kol her neyse alçı olur demekki sağlıkta devrim olmuş alçısızda tutuyormuş kırık gezip tozuluyormuş vay bee

Yanıtla1766
Mevlüt:

Demek ki reisin sayesinde sağlıkta devrim olmuş

63
Murat Celik:

Aynen katılıyorum kardeşim

11
Turan Şahin:

din ve imanlının çok olduğu yerde yalan çok olur,

Yanıtla4530
Zor Hayat:

Yürüyen merdivene ters bindiği için ayağı zedelenmiş

Yanıtla1847
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title