Haberler

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul'da

Abone Ol

Haber-Kamera.Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, terör örgütü tarafından kaçırılan milletvekili Hüseyin Aygün PKK sözcülüğü yaptığı yönündeki eleştirilerle ilgili kendisinin açıklama yapacağını bildirdi.

Kılıçdaroğlu vefat eden Kenter için başsağılığı diledi

Haber-Kamera: Murat ÇAKIR-İSTANBUL DHA

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, terör örgütü tarafından kaçırılan milletvekili Hüseyin Aygün PKK sözcülüğü yaptığı yönündeki eleştirilerle ilgili kendisinin açıklama yapacağını bildirdi.Kılıçdaroğlu, bir iftar programına katılmak üzere bugün İstanbul'a geldi. Atatürk Havalimanı VİP Salonu'nda bir gazetecinin, 'Aygün ile ilgili özellikle muhalefetle partilerinden kendisinin PKK sözcüsü olduğu ile ilgili iddialar var. Ne söyleyeceksiniz?" sorusunu Kılıçdaroğlu, 'Kendisi önümüzdeki günlerde konuyla ilgili açıklama yapacaktır" diye cevapladı.

Hayatını kaybeden usta tiyatro sanatçısı Müşfik Kenter'le ilgili de konuşan Kılıçdaroğlu, 'Sanat dünyasının başı sağolsun. Çok değerli bir insandı. Türkiye'miz içinde önemli bir kayıptır. Allah Rahmet Eylesin. Bakırköy Belediyemizin kadrolu bir elemanıydı. Yılarını sanata veren bir insandı. Çok değerli bir insandı. Herkesin saygı duyduğu bir insandı. En son Bakırköy'de bir oyunu beraber izlemiştik. Üzüntülüyüz" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi Kemal Kılıçdaroğlu Hüseyin Aygün Müşfik Kenter Politika Güncel Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title