Haberler

İnce: Belediye Başkanı Muhattabım Değil

Güncelleme:
Abone Ol

CHP'li Muharrem İnce, Yalova Belediye Başkanı Yakup Koçal'a, "Senin işini Vefa bitirecek. Muhattabım değilsin." dedi.

CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce, Yalova Belediye Başkanı Yakup Bilgin Koçal'ın, "Ben kendisine söyledim, 'Ankara'da seni büyükşehir belediye başkan adayı yapmazlar, gel Yalova'dan aday ol. Biraz zevkli seçim yaşayalım' dedim yapmadı, dinlemedi beni." açıklamalarına cevap verdi. İnce, " Yakup Koçal'a son kez cevap veriyorum. Onun muhattabı ben değilim; Vefa Salman. Vefa onun işini bitirecek zaten merak etme." dedi.

"MEDYAYA ÇIKMA BAŞINA İŞ GELİR"

Kocal'ın muhabatının kendisi olmadığını söyleyen İnce, "Yakup Koçal'a son kez cevap veriyorum. Onun muhatabı ben değilim; Vefa Salman. Vefa onun işini bitirecek zaten merak etmeyin. Bana sataşma Sayın Başkan. Medyada fazla çıkma bu aralar. Başın belaya girer" diyerek manida bir cevap verdi.

"ATATÜRK'ÜN RESMİNİ KALDIRDI"

İnce, Yalova Belediyesinin internet sitesinden Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün fotoğrafının kaldırıldığını savundu.

"MUHATTABINLA KONUŞ"

İnce, bu fotoğrafın altında, "Yalova benim kentimdir" yazısı bulunduğunu hatırlatan İnce, "Bu sana son cevabım. Ne dersen de şimdiden sonra sana cevap vermeyeceğim. Belediye Başkan Adayımız var, İl Başkanımız var, İlçe Başkanımız var. Onlar senin muhattabındır." ifadesini kullandı.
 

Kaynak: AA / Güncel

Yakup Bilgin Koçal Muharrem İnce Yakup Koçal Yalova Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (30)

ercanevli_eric@live.fr:

Bu adami nasil milletvekili yapmislar aklim ermiyor inanin yanimda lokantada garson olarak is vermem birak belediye baskanligini kemal kilictaroglu gibi genel baskan olursa vah turkiyemin haline

Yanıtla2417
ŞIRACIferhat inan@hotmail.com:

SİZİNKİLERİ DE GÖRDÜK BE MERAK ETME

00
güneş harekatmustafauludag41@hotmail.com:

ya bu adamı muhatap almayın yalovada kıl muharrem derler okuyan canına çok okudu bunun bu daha evini geçindiremez o kabiliyet yok onda sonuçta çapulcu bunlardan gezide ayakkabı boyacısı bile olmaz.

Yanıtla1521
yamanyamansizl@gmail.com:

Allahına kurban senin çok doğru bir tespit

00
kürdo56youesbabi_56@hotmail.com:

kardeş bu çapulcuyu nede güzel anlattın

00
muharrem sus befikret_601121@hotmail.com:

atatürk resmi ve heykellerin ne faydası var ince..neden ismet inönünün yokta hep atatürkün var senin muhatabın atatürke git heykelini evine dik.hadi iyi dikmeler

Yanıtla1917
SELİMselimyaman@gmail.com:

GEZİ PARKINDA ALLAH A KÜFREDEN YAHUDİLERİ NEDEN UNUTTUNUZ hatta biri küfür ettiği anda ölmüştü yotube videoları var izleyin görün YAHUDİ PARTİSİ CHP

Yanıtla1714
selimselimserty@gmail.com:

hatayda ölen eylemci ahmet atakan yaz milyon video çıkar. küfür ettiği anda ölmüştü yotubeden bak

00
hadi ordan hovardacısafiye_bozkurt_03@hotmail:

ADAMSAN LİNK ATARSIN. ÖYLE BOŞ KONUŞMAKLA OLMUYOR İŞTE... bebek

00
faydasızlarmardinli_akanoglu@hotmail.com:

sayınvekilim ben bundan eminim sen bu vatana zerre kadar faydan olamaz çünkü görünen köy klavuz istemez siz gidin amerikan konsolosluğunda iktidar aryın vallahı bu milleti perişan ettiniz dolar borcu olanı batırdınız siz kendi koltuğunuzu döşünürken çok kişi iflas etti siz bu vatana fayda sağlayamazzsınız

Yanıtla822
Tüm 30 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title