Haberler

CHP Heyetine Çiftlik Evinde Sıra Gecesi

Güncelleme:
Abone Ol

CHP tarafından başlatılan 'Doğu ve Batının Buluşması' projesi kapsamında Şanlıurfa'da bulunan CHP heyeti için bağ evinde sıra gecesi düzenlendi.

CHP Muğla Milletvekili Nurettin Demir'in de bulunduğu gecede CHP'liler, Türkçe ve Kürtçe müzik eşliğinde halay çekip, acılı çiğköfte yedi.

Şanlıurfa'ya bağlı Gölpınar Köyü'ndeki bir çiftlik evine davet edilen CHP'li heyet için sıra gecesi düzenlendi. Aralarında CHP Muğla Milletvekili Nurettin Demir, CHP İl Başkanı Ferhat Karataş ile CHP Muğla il teşkilatı üyelerinin de bulunduğu 150 kişi, sıra gecesinde okunan türkülere eşlik edip davul ve zurna eşliğinde halay çekti. Bağ evinde unutulmaz bir gece yaşadıklarını ifade eden CHP Milletvekili Nurettin Demir, "Urfa halkının bu misafirperverliğinden büyük bir haz aldık. Herkesin özlediği bu barışa büyük katı olacağını düşünüyoruz. Barış için atılan adıma karşılık veren ve bizi bağrına basan Güneydoğulu insanlarımızı, biz de farklı bir program yaparak Ege'ye davet ederek orada ağırlayacağız" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Nurettin Demir Muğla Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title