Haberler

CHP İzmir İl Başkanlığı'na Bedri Serter Geliyor

Abone Ol

Chp Merkez Yönetim Kurulu (MYK), il yönetimine CHP İzmir İl Başkanlığı'na Bedri Serter'in atanması için öneride bulundu.

Chp Merkez Yönetim Kurulu (MYK), il yönetimine CHP İzmir İl Başkanlığı'na Bedri Serter'in atanması için öneride bulundu.

CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin'in milletvekili adaylığı için tüzük gereği 25 Aralık'ta görevinden ayrılmasının ardından yerine kimin geçeceği arayışına giren CHP'de Bedri Serter, adı üzerinde uzlaşıldı. CHP'nin bugün toplanan Merkez Yönetim Kurulu'ndan (MYK) saat 17.30'da Serter'in ismi çıktı. MYK, İzmir il yönetimine Bedri Serter'in ismini önerdi. Bu akşam olağanüstü toplanacak olan il yönetiminin Bedri Serter ve Salih Özçiftçi ismini oylaması bekleniyor.

CHP İzmir Milletvekili Alaattin Yüksel'in desteğini alan Salih Özçiftçi ile kıyasıya bir rekabetle MYK'ya giren Serter'in adının çıkmasında CHP İzmir milletvekilleri Mehmet Ali Susam ve Aytun Çıray'ın desteğinin önemli olduğu öne sürüldü.

BEDRİ SERTER KİMDİR?

3 Şubat 1960 tarihinde İzmir'de doğdu. 9 Eylül Üniversitesi İşletme Fakültesi mezunu olan Serter, Serter Mobilya San. Tic. Ltd. Şirketi'nin kurucusu ve sahibidir. Huriye Serter ile evli olan Bedri Serter Yağız ve İlayda isimli 2 çocuk sahibidir. - İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi Bedri Serter İzmir Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title