Haberler

CHP'li Bektaş Gül'den Gövde Gösterisi

Güncelleme:
Abone Ol

CHP Buca İlçe Başkan Adayı Bektaş Gül, Buca ilçesinin CHP mahalle kongre delegeleriyle bir araya geldi.

Gül, delegelere hedef ve projelerini anlattı. Partiyi en iyi yere taşıyacaklarını ifade eden Gül, 29 Nisan'da yapılacak kongrede delegelerden kendisine oy vermelerini istedi

ÖNEMLİ İSİMLERDEN DESTEK VAR

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Buca İlçe Başkan Adayı Bektaş Gül, ilçenin mahallelerini dolaşıp kongre delegeleri ve partililerle bir araya geldi. Mahallelere yaptığı ziyaretlerde Bektaş Gül'e destek vermek için gelen isimler arasında  CHP'li Buca Belediye Meclis Üyeleri Güngör Kaya, Erkut Tamay, DEU Öğretim Üyesi Oktay Gökdemir ile partinin önemli isimlerinden Doğan Kavurmacı, Mehmet Bavank, Mahmut Kale, Hüseyin Ateş, Sami Canpolat, Hüseyin Kılkıl, Kamer Dilmaç, İmam Yıldız, Tuncay Yalçınkaya, Ahmet Yılmaz, Hasan Öztürk, Feridun Doğan, Bedri Eren ve Mihrali İrgi de vardı.

PARTİMİZİN ÖNÜNÜ AÇACAĞIZ

Tüm delegelerle görüşerek onların fikir ve önerilerini almak için gayret gösterdiğini ifade eden Bektaş Gül, 'Bizler delege arkadaşlarımızla birebir görüşerek onlara önce yönetim anlayışımızı ile hedeflerimizi anlatıyoruz. Ardından da onların bu sürece bakışını dinliyoruz. Delege arkadaşlarımızın fikirleri ve öneri bizim için çok önemli. Delege arkadaşlarımız 29 Nisan 2012 günü yapılacak olan Buca İlçe Kongresi'nde, yeni ilçe yönetimini ve il kongresi delegelerini belirlemek gibi çok önemli bir görev ve sorumluluğu üstlenmiş durumdadırlar. Bu nedenle delege arkadaşlarımdan partimizi Buca'da layık olduğu niteliğe kavuşturmak için, CHP'liliğiyle gurur duyacağımız bilgili, birikimli, deneyimli, dürüst kadroların önünün açılması için, parti içi kısır çekişmeleri bitirmek, partimiz ve örgütümüzün Buca'da Genel Merkezimizle uyum içerisinde çalışacak yeni bir yapılanmaya gitmesini sağlamak için delege arkadaşlarımdan destek istiyorum' dedi.

BENİM TEK DERDİM PARTİMİN BAŞARISIDIR

Delegelere ve partililere hitaben yaptığı konuşmasında, 'Benim tek hedefimiz partimin iktidar yürüyüşüne destek olmaktır' diyerek partisine bağlılığını dile getiren Gül,  'Siz delege ve partili arkadaşlarımızdan alacağımız güç ve destekle Buca'daki kavgalara, küskünlüklere dur diyerek, tüm partililerimizin omuz omuza CHP'nin iktidarı için çalışmasını sağlayacağım. Bu inançla söz veriyorum yönetim kurulumuz kimsenin gölgesiyle oluşmayacaktır. Yönetim kurulumuz tabanımızın, delegelerimizin görüş ve önerileri doğrultusunda alanlarında uzman, yetkin, çalışkan ve saygın isimlerden oluşacaktır. Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'na bağlılığımızdan asla ödün vermeyerek herkese eşit mesafede olacağım' dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi Oktay Gökdemir Güngör Kaya Güncel Buca Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title