Haberler

CHP'li Canalioğlu: İktidara Koşan Bir Ekibiz

Abone Ol

CHP Genel Başkan Yardımcısı Volkan Canalioğlu, "İktidara Hızlı Koşan Bir Ekibin Önüne Hiç Kimsenin Takoz Koyma Hakkına Sahip Olmadığını Biliyoruz" Dedi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Volkan Canalioğlu, iktidara koşan bir ekip olduklarını belirterek, "İktidara hızlı koşan bir ekibin önüne hiç kimsenin takoz koyma hakkına sahip olmadığını biliyoruz" dedi.

CHP Genel Başkan Yardımcıları Volkan Canalioğlu ve Engin Altay, seçim çalışmaları kapsamında Zonguldak İl Başkanlığı'nı ziyaret etti. Zonguldak Milletvekilleri Ali İhsan Köktürk, Ali Koçal, İl Başkanı Tümer Peker ve diğer partililerle bir araya gelen Canalioğlu ve Altay, görüş alışverişinde bulundu. Ziyaret sırasında basın mensuplarına değerlendirmede bulunan Canalioğlu, birlik ve beraberlik içinde, dış etkenlere kulak asmadan, kendi ilkeleri doğrultusunda, parti program ve tüzüğü doğrultusunda, halkın refaha ulaşması noktasında gayret sarfettiklerini söyledi. AK Parti'nin, 'Yasaklar', 'Yolsuzluklar' ve 'Yoksulluk' ile mücadele iddiasıyla 2002'de iktidara geldiğini belirten Canalioğlu, şöyle konuştu:

"Ama ne yazık ki bu süreç içerisinde yasaklar kaldırılmadığı gibi yolsuzluk yandaşlarına doğru artmış, yoksulluk da aynı şekilde artmıştır. Bu açıdan baktığımız zaman, Aile Sigortası'nın ne kadar önemli olduğunu, Sayın Başbakan'ın ve hükümetinin telaşından anlıyoruz. Biz iktidara gitme noktasında kararlıyız. Bunun için de güç birliği içindeyiz. Katılım, paylaşım, yardımlaşma ve dayanışma içerisinde hareket ederek yolumuza devam ediyoruz. Hiçbir engel bize mani olamayacaktır. Çünkü biz koşan bir ekibiz, hızlı koşan bir ekibiz, iktidara koşan bir ekibiz. İktidara hızlı koşan bir ekibin önüne de hiç kimsenin takoz koyma hakkına sahip olmadığını il örgütlerimiz, meclis üyelerimiz, il genel meclisi üyelerimiz ve partimizin tüm üyeleri bilmektedir. Biz halkımızdan oy istiyoruz."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title