Haberler

CHP'li Grup, Saffet Bulut'un Adaylığını Protesto Etti

Güncelleme:
Abone Ol

Bahçelievler'de, yapılan eğilim yoklamalarına katılmayan Saffet Bulut'un aday olarak açıklanması üzerine bir grup CHP'li, ilçe binasını işgal etti.

CHP Bahçelievler İlçe Başkanlığı'na gelen bir grup partili, yapılan temayül yoklamasına rağmen Saffet Bulut'un belediye başkan adayı olarak açıklanması üzerine parti binasını işgal etti ve aday değişmediği sürece binayı boşaltmayacaklarını söylediler

Partililer adına açıklama yapan basın sözcüsü Gökmen Güney, genel merkezin gönderdiği genelge gereğince 17 ilçede olduğu gibi Bahçelievler'de de aday belirleme yönteminin temayül çerçevesinde olması doğrultusunda karar alındığını kaydetti.

GENEL MERKEZ'E TEPKİ

Bu karar neticesinde Bahçelievler'de sandığa giden üç bin üyenin, üç belediye başkan aday adayı için oy kullandığını, çıkan sonuç doğrultusunda ilk iki aday adayının genel merkeze bildirildiğini aktaran Güney, "Süreç devam ettiği sırada temayül yoklamasında ikinci sırada olan aday adayı seçimden çekilmiş, tek ve birinci aday Abdullah Durukan kalmıştır. Ancak genel merkez Durukan'ı değil, temayülde oylamaya bile girmeyen Saffet Bulut'u aday olarak göstermiştir" diye konuştu.

"EYLEMİMİZ SÜRECEK"

Güney, meselenin, örgütün iradesine sahip çıkma meselesi olduğunu vurgulayarak, "Demokratik hakkımıza sahip çıkıyoruz ve demokrasinin evvela partimizde karşılık bulmasını istiyoruz. Biz Bahçelievler örgütü olarak emeğimizi, hakkımızı genel merkezimizden, üst yönetimimizden istiyoruz. Yaşanan sorun neticelenene kadar eylemimizi sürdürmeye devam edeceğiz" dedi.

AÇLIK GREVİNE BAŞLADILAR

İlçe binasında ve önünde toplanan partililerin sabaha kadar açlık grevi yapacakları ve olumlu cevap alınana kadar binayı boşaltmayacakları belirtildi.

Kaynak: AA / Güncel

Abdullah Durukan Saffet Bulut Bahçelievler Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (6)

ANKARALIsoysalss@gmail.com:

ip kilicdaroglunda oldum olasi degil liderlik vasfida zayif genel baskanin eline elmali seker veren kandiriyo benden söylemesi

Yanıtla620
diyarbakırlısefaku2@hotmail.com:

inşallah bir birinizi yersiniz zaten sizi osunuz

Yanıtla1310
EMRAHemrah_kurtt-1982-2@hotmial.com:

BİZ DAHA KENDİ ARAMIZDA ANLAŞAMIYORUZ SEÇİMLERDE NASIL ANLAŞICAZ SAFFET BULUT GERÇEKTEN İYİ BİR BELEDİYE BAŞKANIYDI NASIL BİR ALİ CENGİZ OYUNUYLADA SAF DIŞI BIRAKILDIĞINI BİLİYORUZ. BAHÇELİEVLERDE CHP ADINA HAYIRLI OLSUN BÜTÜN CHP LİLERİNDE DESTEK ÇIKMASI LAZIM KENDİ İÇİMİZDE BİRLİK OLALIM ARKADAŞLAR.

Yanıtla25
Code7olsa@dukkansenin.com:

Adamlar haklı.Hem üyelerine 'sizi dinliyorum. siz seçin' diyeceksin. Hem de o seçimi sallamayıp aday adaylığını bile açıklamamış birini tepeden getirip aday yapıyorsun. Saçmalığın daniskası.

Yanıtla10
dicle karabulutprenses.kurt61@hotmail.com:

arkadaslar saffet bulut iyi bır aday ve bahcelıevlerin tanıdıgı bırısı chp ıcın buyuk bır kazanc getırır sag goruslu secmenın oyunu alabılcek birisi lutfen kıskırtıcı olmayalım bırlık olalım zaman bırlık zamanı

Yanıtla01
ayhan koçkukreru@mynet.com:

Biz bahçelievlerli chp liler olarak 2 dönem anavatan partisinden belediye başkanı olan saffet bulutu indirmek için çalışma yapmadık mı? şimdi bu adamı nasıl seçeceğiz nasıl o oy pusulasında bu adama oy vereceğiz tanımam etmemn ama biz demiyormuyduk bu adamın kardeşinin kaldırım şirketi var nerdeyse her yıl kaldırım taşı değiştirip chpililer olarak demiyormuyduk hala kaldırım taşına yatırım yapan belediye yönetimi istemiyoruz diyen bir chpli olarak yiğidii öldür hakkını ver saffet buluttansa osman develioğlu daha iyi bir başkan.allah parti yönetimine akıl fikir versin.eczacı mehmet ali özjan vardı o içimizden biri idi parti tabanının ve halkın yeni yeni yüzlere ihtiyacı var.

Yanıtla01
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title