Haberler

CHP'li Kadın Yöneticiden Bakan Şahin'e Övgü

Abone Ol

Birleşmiş Milletler 'Kadına Karşı Her Türlü Ayrımcılığın Yok Edilmesi Sözleşmesi' kapsamında İstanbul'da düzenlenen 'Kadın Hakları İçin 30 Yıllık Çaba' konulu konferansa katılan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, hiç beklemediği bir...

Birleşmiş Milletler'Kadına Karşı Her Türlü Ayrımcılığın Yok Edilmesi Sözleşmesi' kapsamında İstanbul'da düzenlenen 'Kadın Hakları İçin 30 Yıllık Çaba' konulu konferansa katılan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, hiç beklemediği bir övgüyle karşılaştı. Toplatıya verilen aradan Bakan Şahin'in yanına gelen bir kadın, "Sizi seviyor ve beğeniyorum" dedi. Övgülerini sürdüren kadın, "Keşke siz başkan olsanız. Başkan olmanızı isterim. Kadınlara bakış açınız çok güzel" diyerek sözlerini sürdürdü. Bakan Şahin'in teşekkür ettiği kadın sıradan biri değildi. Yüksel Çavuşoğlu, CHP İstanbul İl Kadın Kolları Başkanı'ndan başkası değildi. Bu sıcak diyaloğun ardından CHP İstanbul İl Kadın Kolları Başkanı Çavuşoğlu'nun Bakan Şahin'den bir ricası oldu. Kız çocukları için sarf ettiği sözlerden dolayı tepki toplayan Polis Akademisi Başkanı Remzi Fındıklı'yı şikayet etti. Bakan Şahin, "Ben hepsini takip ediyorum. Merak etmeyin. Uzun soluklu bir mücadele, birlikte mücadele edeceğiz" karşılığını verdi. Bakan Şahin, CHP İl Kadın Kolları Başkanı Çavuşoğlu'nun tavrının demokrasi açısından çok önemli olduğunu belirterek, "Masada olacağız, beraber mücadele edeceğiz." diye konuştu.

(BB) - İstanbul / Beşiktas

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Birleşmiş Milletler Yüksel Çavuşoğlu Fatma Şahin İstanbul Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title